3 tips til en sundere hverdag

0

Går du og har et ønske om at skabe en sundere og mere balanceret livsstil, så er det en god ide at læse med her. Ofte er man ikke bevidst omkring hvad man indtager af mad i løbet af dagen og hvor meget man får bevæget sig. Går man og hyggespiser lidt i løbet af dagen og måske har et stillesiddende job, kan man hurtigt ændre ens vaner, til noget der er sundere end det. Man kan hurtigt blive mere bevidst omkring sundhed i ens hverdag, og nedenfor vil du kunne læse nogle af de få, men nemme ting som kan gøre en kæmpe forskel på ens hverdag.

1 Tag din cykel på arbejde

Hvis man har mulighed for det, er det altid en god ide at tage sin cykel på arbejde. Har man rigtig langt, kan man tage den med i toget og cykle frem og tilbage fra stationen. Dette giver en god start på dagen og man bliver mere frisk i hoved og klar til at starte arbejdsdagen.

Det er motion uden at man rigtig lægger mærke til det, det er godt for kroppen og det er blot én af de tusinde ting man kan gøre, for at skabe en sundere hverdag. Dette er samtidig også sundere for miljøet og giver dig en god følelse i kroppen at kunne være med til, at gøre en lille forskel.

2 Track din dag og din træning

Man er ofte ubevidst omkring hvor meget man får bevæget sig på en dag. De fleste går og tror at det er mere end det egentlig er. Det er derfor en god ide at tracke din daglige bevægelighed, samt sin træning. På den måde bliver man mere bevidst omkring hvorvidt man bevæger sig nok eller ej.

Vælger man at tracke sig selv i sin hverdag, er det en god ide at sætte nogle personlige mål. Det kan blandt andet være at man skal gå mere end de 10.000 skridt om dagen, som sundhedsstyrelsen anbefaler, eller at man skal stå op og arbejde minimum en time om dagen.

Du kan på bomagasinet.dk læse om de tre bedste aktivitetsurer, som har fitnesstracker i sig. Så kan du finde det ur som passer bedst til dine behov og din prisklasse. Derudover kan du også finde inspiration til hvordan du skaber dig en sundere livsstil i hverdagene.

3 Byt din hygge spisning ud med en sund snack

Rigtig mange danskere går i løbet af dagen og hyggespiser. Ofte er de ikke klar over hvor meget de gør det, og hvad de præcis indtager af kalorier på det. Ofte er det man går og hyggespiser ikke mættende nok og det er grunden til at der bliver hyggespist for meget.

En god ide er derfor at bytte de man snacks ud med en proteinbar. Man kan få proteinbarer i mange forskellige slags og smage, og der er helt sikkert én du kan lide. Det mætter, det er proteinrigt og mere sundt.

Hos Musclehouse.dk har de et bredt udvalg af Questbare. Se det store udvalg af Questbare lige her.

Share.

About Author

Comments are closed.