4 sjove måder at dyrke motion på

0

Vi går vinteren i møde, hvilket dræner rigtig mange for energi og overskud. Mange kan måske også komme til at overføre den træthed til deres træningsrutine, og særligt hvis man træner udenfor, kan det friste at blive hjemme. Det skal man ikke se som et nederlag, men derimod en oplagt mulighed for at prøve noget nyt og sjovt. Læs med her og få 4 bud på sjove motionsformer, der helt sikkert nok skal få dig af sted, selvom det er gråt og koldt.

  1. Klatring

Klatring er en sjov og udfordrende måde at få motion på. Det er til dig der ikke er bange for højder, og som godt kan lide lidt action i hverdagen. Bliver du helt vildt bidt af klatring, er det en fed sportsgren at tage ud at rejse med.

  1. Poledancing

Poledancing er en af de sjoveste og hårdeste motionsformer, der findes. Når du skal danse og svinge dig rundt om stangen, skal du bruge alle musklerne i din krop og have en meget stærk core. Her er virkelig tale om en sportsgren, hvor du får balder af stål. Klik her for poledancing Aalborg, hvis du er bosat i Aalborg eller Nørresundby. 

  1. Hot Yoga

Hot Yoga eller Bikram Yoga er en speciel form for yoga, som dyrkes i 40 grader varmt lokale. Hvis du før har dyrket yoga, vil du få en vild oplevelse med Hot Yoga, hvor du kommer endnu længere ud i dine stræk og positioner. Der er også god mulighed for at rense ud i alle kroppens affaldsstoffer med sådan en omgang.

  1. Barretræning

Barretræning er for alle, der har gået med en ballerinadrøm i maven som børn. Det er en fin motionsform, der gør dig både smidig og tonet. Her er mulighed for at tage noget fint træningstøj på og føle sig som en ballerina på det kongelige teater.

Share.

About Author

Comments are closed.