Aktivt show for hele familien

0

I dag er flere og flere familier fælles om at være aktive. De positive sundhedstendenser har udviklet sig i en retning, hvor børn og forældre kan være sammen om det at være sund og dyrke den samme idræt – om end på forskellige niveauer. 

Ofte kan det være sjovt også at se andre udfolde sig fysisk og aktivt, og demonstrere hvor langt man kan drive sit talent. 

En gruppe, der er det klare bevis på, at talent kan drive en langt, er Flying Superkids. Den dynamiske gymnastikgruppe er et dansk show-produkt, der stammer fra Aarhus og er dannet på baggrund af passion for gymnastik og ikke mindst helt utrolige evner inden for selvsamme genre. Og deres show er klart et besøg værd!

Det kan du forvente til et Flying Superkid show

Når du har sat dig til rette og skal til at overvære et Flying Superkid show, skal du være forberedt på hæsblæsende action!

De flyvende gymnaster er fulde af energi og showmanship, hvilket forplanter sig hele vejen rundt blandt publikum. Lige så imponerende som deres kolbøtter, saltoer og spring rundt i manegen er deres tilgang til sporten. Alle i gruppen deler Flying Superkids dyder, hvor man har taget vejen fra foreningslivet til den store scene, og altså nu repræsentere den danske gymnastik scene på fineste vis. Selvom de unge mennesker (børn i alle aldre) turnerer verden rundt, går det ikke ud over deres skolegang, da man ved, det at dyrke kroppen ikke kommer til at ske, hvis man ikke husker at dyrke hjernen. En beundringsværdig filosofi, der understreger, at selvom Flying Superkids til en vis grad også er et kommercielt produkt, så er gruppen baseret på sund fornuft og forbilledlig adfærd.

Selve showene er dog knap så ”nede på jorden”. Her springer de akrobatiske drenge og piger nemlig rundt over det hele, alt sammen som en del af et professionelt produceret show, der foruden hæsblæsende gymnastik også lægger stor vægt på historiefortælling og visuelle godbidder, ligesom der er masser af dans, rytmik og musik. Alt i alt kan familien se frem til en fantastisk oplevelse!

Er du interesseret i at se showet med egne øjne? Find billetter til Flying Superkids her.

Share.

About Author

Comments are closed.