Alkometeret der er bedst i test

0

Hvilke væsentlige ting hører til det at købe dit måske første alkometer? Hvilke overvejelser bør du gøre dig, før du vælger dit produkt? Vi har valgt at introducere dig for alkometre og i denne sammenhæng tage udgangspunkt i et bedst i test alkometer.

Hvilket alkometer skal jeg vælge?

De mange typer af alkometre kan groft inddeles i to typer – én med gassensor og én med brændselscelle. Produktet med gassensor kan kaldes for ”festtypen”. Navnet ”festtypen” skyldes, at et alkometer med gassensor ikke udelukkende måler alkohol, men kan måle og give udsving på diverse madvarer. Det skal dertil lyde, at et alkometer med en gassensor ikke kan være den perfekte løsning til dig – så længe du ikke bruger produktet til at tjekke, om du må køre hjem fra festen eller ej.

Der findes fordele ved et alkometer med gassensor, hvor prisen nok er den mest markante. Flere fordele findes hos alkometret, der indeholder en brændselscelle. Kvaliteten bestemmes oftest ud fra størrelsen på brændselscellen, som kort sagt har direkte betydning for, hvor præcist produktet kan måle promillen.

Et alkometer med en brændselscelle er derfor en nødvendighed, hvis du har planer om at bruge produktet til alvorligt brug.

Anbefalingen lyder altså: Vælg det alkometer, der passer til den situation, produktet skal anvendes i.

Fordelene ved ACE II Basic Plus

Der findes uendeligt mange alkometre. Den første type, du finder, er ufattelig billig. Den næste er utrolig smart, og den tredje, du finder, er både billig og smart. Så hvilken skal du mon vælge? Mon ikke der findes et alkometer, der kombinerer det billige med det smarte og samtidig viser en utrolig nøjagtighed?

Produktet ACE II Basic Plus har en målenøjagtighed på intet mindre en 99 %, som desuden blev kåret ”Bedst i test” i en større undersøgelse udført af Det Tekniske Universitet i Wien. Den kombinerer de tre faktorer billig, smart og nøjagtig til et samlet produkt, der har givet produktet den fortjente pris som ”Bedst i test”.

Hvorfor vælge alkometret, der er bedst i test?

Skal du måle din egen eller vens promille, hvorfor så ikke vælge det alkometer, der er bedst i test? Når du har overvejet, hvorfor du skal anskaffe dig et alkometer, hvorfor så ikke vælge det mest pålidelige produkt?

Vælger du produktet, der er kåret ”Bedst i test”, får du direkte besked på, om du er i stand til at køre hjem fra festen eller ej. Det bør ikke være dit valg af et bestemt alkometer, der bestemmer om, du tror eller er sikker. Har du brug for at teste, skal du nok bare lade bilnøglerne ligge. Husk på, konsekvenserne i sidste ende kan være fatale!

Skulle lejligheden blot være ”fis og ballade”, er det så ikke også sjovere at måle din promille 99 % nøjagtig frem for en upålidelig måling? Produktet ACE II Basic Plus er altså til dig, som er til fest og farver – Og til dig der gerne vil være sikker på, at du er i stand til at køre hjem. Du ønsker jo ikke være til fare for dig selv eller dine omgivelser.

Share.

About Author

Comments are closed.