Behold saft og kraft i dit mad

0

At have fokus på kosten er noget, vi i større grad bør have. Vi lever i en tid, hvor vi som forbrugere har mere travlt end nogensinde før, hvilket også kun sætter ekstra fut under de nemme løsninger, som take away via internettet, hvor det blot bliver leveret direkte til døren. En nem måde at få sin mad på, men en usund måde i længden. Det er selvfølgelig ikke ulovligt at spise lidt take away i ny og næ, det skal der trods alt også være plads til, men essensen er, at vi skal blive bedre til at lave noget sundt og varieret mad.

Men er det fordi at det tager lang tid at lave maden, at vi vælger ikke at gøre det? Eller skyldes det blot at vi er dovne, og slet ikke kan overskue at sætte gryderne på kogepladen?

Hvis det er første tilfælde, så er det i hvert fald noget du bør overveje en ekstra gang, fordi at lave sund og varieret mad koster ikke alverden. Faktisk kan du nå at lave utrolig meget mad på 15 minutter, så det bør bestemt ikke være nogen undskyldning, da det tager pizzamanden mindst 30 minutter at levere din pizza.

Er det tilfælde to, så bør du undersøge hvor nemt det rent faktisk kan være at lave mad, hvorfor at der ingen grund til ikke at prioritere sin sundhed er – du får nedenfor her et par gode eksempler god sund mad, men tilberedt helt korrekt.

 

Overvej at lav din mad i en stegeso

Ordet stegeso skal måske lige vende et par gange i munden, men det er faktisk et fantastisk redskab til at lave sund og varieret mad, som virkelig formår at holde på kraften og alt saften, da man benytter den til at langtidsstege kød. Du kan faktisk også lave en nem ommelet søndag morgen eller bage noget lækkert brød – men alle disse muligheder med en stegeso bør du selv undersøge. Faktum er, at det er utrolig nemt at tilberede super lækkert mad med en stegeso, hvilket skyldes denne langtidstilberedning, hvor du blot skal fylde råvarerne i, og herefter lade det passe sig selv. – lækkert og nemt!

 

Hvis du gerne vil være god overfor din krop, og samtidigt have nogle resultater ud af din træning, så vil det i hvert fald være en god idé at du begynder at kigge på mulighederne for at lave noget sund og varieret kost selv. Det er faktisk slet ikke så svært, som man umildbart først antager.

 

Dermed ikke sagt, at du ikke skal huske at nyde noget lækkert mad udefra nogle gange. Hvis du er på ferie i det spanske, så skal du selvfølgelig smage på noget spansk mad, og ikke kun spise kylling.

Share.

About Author

Comments are closed.