Bliv klar til det bedste år på efterskole

0

Nu er vi snart nået til årets ende, og det betyder, at der snart kun er et halvt år til, at dette års niendeklasser skal sige farvel til folkeskolen og sige goddag til et masse nye oplevelser og uddannelse, der venter i fremtiden. Hvis du er en af de heldige, som kan se frem til et år på efterskole, så kommer vi her med et par gode råd til, hvordan du bliver helt klar til at sige farvel til familien derhjemme og få en helt masse nye venner på efterskolen. Hvis du endnu ikke har fundet den rette efterskole eller ikke er sikker på, om du skal afsted, så kan du med fordel også læse med her.

Det er okay at være nervøs

De fleste af os bliver nervøse, når vi skal til at starte på noget nyt, uanset om det er til noget nyt sport, på et nyt arbejde eller på efterskole. Derfor er det også helt okay, at du er spændt på at komme afsted og en smule nervøs. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at de andre er lige så spændte og nervøse som dig. Derfor sørger efterskolen også for at tage rigtig god imod jer alle sammen, så I hurtigt kan lære hinanden at kende. Måske de første uger kan være lidt hårde på grund af de nye indtryk, men det er helt normalt. Efter et par uger er vi helt sikre på, at du er faldet rigtig godt til.

Hav styr på udstyret

Når du skal afsted på efterskole er det også vigtigt, at du har alle de nødvendige ting, så du er sikker på, at du kan deltage på lige fod med de andre fra starten af. En ting, som du helt sikkert ikke kan undvære, uanset hvilken efterskole du skal på, er en god cykel. Så hvis din egen er ved at være slidt eller bare ikke kører så godt, så kan det være nu, det er på tide at skifte den ud, så du er helt klar til cykelture og oplevelser. Husk også cykelhjelmen, så du passer godt på dig selv i trafikken.

Find den rigtige efterskole

Hvis du endnu ikke er sikker på, om du vil på efterskole eller hvilken efterskole, du gerne vil på, så kommer vi her med et par bud. Hvis du bare gerne vil på efterskole, men ikke har noget bestemt, du gerne vil dyrke, så vil det være oplagt at tage en klassisk efterskole som www.flemmingefterskole.dk, hvor der er fokus på gymnastikken og selvfølgelig også fællesskabet. Hvis du derimod er vild med en bestemt sportsgren eller elsker at spille musik, så find en skole, hvor du kan udleve det. Der er mange forskellige efterskoler i hele landet, så hvis du kigger væk fra der, hvor du selv bor, kan du helt sikkert finde den efterskole, som passer helt rigtigt til dig.

Share.

About Author

Leave A Reply