Bliv sund og kom i form med disse tricks

0

Mange af os kan nogle gange mangle lidt inspiration til, hvordan man kommer i gang med løbetræningen og spise lidt sundere i hverdagen. Det hjælper vi dig med i denne artikel.

Spis lidt sundere, men stadig lækkert

Det kan være belastende at høre på folk, som fortæller dig, at du skal spise sundere. Men det behøver ikke være kedeligt. Man kan lave rigtig mange lækre sunde ting, som både smager godt og indeholder alt hvad din krop har behov for.

Det e blandt andet ganske nemt at pifte din havregrød op om morgenen. Du kan eventuelt købe nogle frostbær, koge dem godt og derefter lave det til marmelade. Hele processen fra du tager bærerne ud af fryseren og til du har hjemmelavet marmelade, kan du nøjes med blot at bruge max 10 minutter på.

Når bærerne er kogt, skal du bare komme dem i et syltetøjsglas og eventuelt komme lidt vaniljesukker i den. Kommer du så dette på din havregrød, forvandler du havregrøden fra fattigmandsmad til en lækker delikat morgenmad. Vi anbefaler også at du kommer nogle nødder eller chia frø på, da dette giver karakter til grøden.

Chia frø er ganske sunde for dig også. De er meget populære og de kan bruges til en masse lækkert. Det er ikke alle steder du kan få disse frø, men vi henviser dig til en hjemmeside, hvor du vil kunne finde lige det du mangler. Du kan blandt andet bruge chia frø til yoghurt bagning eller madlavning.

Du kan finde en masse andre produkter også på Jala-helsekost.dk, hvor du også kan finde dine chia frø.

Kom i gang med løbetræningen på en sjov måde

Tanken om at skulle ud og løbe er ikke altid sjov. Men det vil vi få dig til at synes. Følelsen du har før du tager ud på en løbetur, kan være uoverskueligt, men følelsen efter turen, er så god, at den nærmest er ubeskrivelig.

Vi foreslår, at du begynder at følge en side med løb for alle. Denne side hedder LFA.dk, hvor du kan blive inspireret til at løbetræne godt og effektiv på en sjovere måde. Du kan besøge siden og læse mere om sjov og effektiv løbetræning.

På denne side kan du få meget mere inspiration om løbetræning og alt der hører til. Der findes også artikler om løb i udlandet, maraton og sundhedstips om vægttab og løbeteknikker.

Det kan være en god måde at få mere ud af ferien på ved at tage på en løbetur, hvor i kan se mange flere områder og løbe i forskellige terræner.

Vi håber du er blevet inspireret positivt på at spise lidt sundere med disse tips og tricks til, hvordan du laver morgenmaden lækker og, hvordan du kommer i gang med løbetræningen.

Share.

About Author

Comments are closed.