Danskerne bevæger sig for lidt: Sådan kan du smide de overflødige kilo

0

I marts måned blev det slået fast af Sundhedsstyrelsen, at danskerne bevæger sig for lidt. Er du en af dem der gerne vil i gang med at bevæge dig, kan du heldigvis søge professionel hjælp og vejledning.

 

Omkring en tredjedel af den danske befolkning er mindre fysisk aktive end de anbefalinger, som Verdenssundhedsorganisationen WHO har givet. Det skrev Berlingske i marts, efter Sundhedsstyrelsens rapport ”Danskernes Sundhed” blev offentliggjort.

 

Rapporten er dækkende for et gennemsnitligt billede af danskernes sundhed, og det giver næsten sig selv, at det er skidt for den generelle sundhed, når 51 % af den voksne danske befolkning er moderat overvægtige, som rapporten viser. Samtidigt stiger andelen af danskere, der kan betegnes som svært overvægtige.

 

Er du en af dem, som har lidt for meget mavesul, og har du svært ved at komme væk fra sofaen for i stedet at være fysisk aktiv, kan du heldigvis hente professionel hjælp, som virker for rigtig mange mennesker, der gerne vil tabe sig eller komme i bedre form.

 

Blandt mange personlige trænere rundt i landet, er Aarhus PT Studie et af de lokale tilbud i Smilets By, der tilbyder personlig træning i Århus, hvor både fysioterapeuter, diætister, vanecoaches og mange flere kan hjælpe dig med at komme ned i vægt.

 

Share.

About Author

Comments are closed.