Derfor bør du søge hjælp hos en akupunktør

0

Der findes mange forskellige behandlingsformer til muskel- og ledsmerter samt forskellige sygdomme. Der er mange forskellige holdninger til, hvilken behandlingsform, der er mest effektiv, og hvilken man bør ty til. En af de behandlingsformer, som især har delt vandene, er akupunktur. Akupunktur er en 4000 år gammel kinesisk behandlingsform, hvor man bruger nåle til at behandle smerter og sygdomme. Metoden er baseret på en teori om, at der gennem kroppen løber baner, som har elektromagnetisk energi. Dette kaldes Qi, og ifølge akupunktørerne er dette den energi, der får alt i kroppen til at fungere, som det skal. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør forsøge dig med akupunkturbehandling. Bor du i nærheden af Hørsholm eller Værløse, kan du finde dygtige akupunktører tæt på dig.

Ingen brug af fremmede stoffer

En af de største fordele ved akupunktur er, at der ikke bliver indført nogle fremmede stoffer i kroppen. Ved hjælp af et lille apparat findes den elektromagnetiske energi i kroppen, og der indsættes herefter nåle ved de blokerede områder. Nålene hjælper med at åbne for blokeringen, så energien igen kan strømme frit i kroppen.

Minimal risiko for bivirkninger

I og med at der ikke indføres nogle fremmede stoffer i kroppen, er der en minimal risiko for bivirkninger ved akupunkturbehandlinger. Nogle vil opleve lidt ømhed omkring de områder, hvor nålene var indsat, og andre vil føle sig trætte umiddelbart efter behandlingen. Ellers er der en meget lille risiko for, at der kommer andre bivirkninger, hvis behandleren udfører akupunkturen korrekt og med sterile nåle.

Fjerner sygdommen frem for symptomerne

Mange medikamenter har det formål at mildne symptomer fra en sygdom i et forsøg på at gøre patienten rask. Akupunktører har en anden tilgang – de forsøger at fjerne selve sygdommen frem for blot symptomerne, og har derfor en større chance for at komme sygdommen til livs.

Share.

About Author

Comments are closed.