En sundere sodavand

0

Sodavand. For mange er denne brusende drik, noget vi associerer med weekender og hyggestunder. For andre er det blevet en del af dagligdagen. Men for meget sodavand kan være meget usundt, da det indeholder mange kalorier, og syren kan skade dine tænder. Selvom sodavand også fås i sukkerfri og light-udgaver, er drikken stadig meget usund. Dog findes der et sundere alternativ. Dette alternativ kommer i form af en ”Sodastream”. Men hvad er det dog?

Færre kalorier, bedre samvittighed

Sodastreams er blevet mere og mere populære, og det er ikke unormalt at finde én i danske hjem. Sodastream er en maskine, der gør det muligt at omdanne almindeligt vand til sodavand. Maskinen fungerer således, at man fylder den medhørende flaske med vand og placerer denne i maskinen. Herefter vælger man mængden af ønsket brus og starter den. Kort efter er vandet blevet til sodavand.
Det kan faktisk være en god hjælp til dig, hvis du prøver at skære ned på dit forbrug, eller hvis du vil have et sundere alternativ. Sodavand lavet i en sodastream indeholder nemlig langt færre kalorier, da det er lavet på vand. Der kan også tilkøbes diverse smagsvarianter, og disse indeholder kalorier, men stadigt færre end sodavanden på hylden i supermarkedet. Smagsvarianterne kan også fås i light-udgaver.

Andre fordele

En sodastream er ikke kun et sundere alternativ til sodavand. Der er også andre fordele ved maskinen, og nedenfor kan du læse om nogle af disse:

  • Slut med at aflevere pant-flasker
  • En Sodastream er et miljøvenligt alternativ, da man undgår køb af plasticflasker
  • Det er billigere at lave sin egen sodavand, fremfor at købe det ved købmanden
  • Maskinen kan tjene sig selv hjem igen ved hyppigt brug

Så prøver du at skære ned på dit sodavandsforbrug, eller vil du bare have et sundere alternativ, kan du med fordel prøve en Sodastream. Find sodastreamer her.

Share.

About Author

Comments are closed.