Er du i tvivl om, du har åreknuder? Læs om symptomerne her

0

Der er en stigende del af danskere, der får åreknuder, og rigtig mange er ikke klar over det. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvad symptomerne kan være. Det kan dog godt være lidt svært at gennemskue, og derfor vil du blive præsenteret for nogle af symptomerne i denne artikel. På den måde vil du lettere kunne undersøge dig selv.

Åreknuder kan mærkes

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at åreknuder faktisk kan mærkes i mange tilfælde. Derfor kan du måske få gjort op med nogle smerter, du har i kroppen, men som du ikke kan finde en årsag til. Åreknuder mærkes typisk mest, når du står op. Her kan der komme smerte i benene – eller en form for tyngdefornemmelse. Det kan også være en kløe i mere eller mindre grad, der skyldes åreknuder. Der er også i rigtig mange tilfælde væskeophobning omkring anklerne, så hvis du pludselig synes, at du har fået lidt store ankler, så kan det faktisk være på grund af åreknuder.

Åreknuder kan bløde meget

Hvis der skulle komme et hul på en åreknude, så skal du være forberedt på, at det kan bløde meget kraftigt. Det kan du i de fleste tilfælde sætte en stopper for, hvis du holder dit ben højt og trykker på det sted, hvor det bløder. Det er dog også en god indikator for, om du har en åreknude. Derudover kan du også ofte opleve træthed i benene. Læs mere hos Varix.

Share.

About Author

Comments are closed.