Et aktivt firmaarrangement

0

Aktive medarbejdere er lig med glade medarbejdere. Firmaarrangementer med aktiviteter er om noget, der kan samle medarbejderflokken. Aktive dage med gode grin og aktiviteter kan skabe arbejdsglæde og sprede god stemning mellem kollegaer. Sæt nogle interne mål i afdelingerne, udfordr din sidemand eller udlod præmier til vinderne. Aktiviteter kan skabe fælleskab, og måske du kan vinde håneretten over chefen. Skjoldenæsholm Golfcenter tilbyder aktiviteten til dit næste firmaarrangement. Spil golf med kollegaerne.

 

Skal dit firmaarrangement holde på Sjælland, er Skjoldenæsholm Golfcenter måske den rette mulighed for dig og dine kollegaer. Hos golfcenteret er der to baner af høj kvalitet. Den ene kan udfordre selv den gode golfspiller og den anden er en sjov kuperet skov bane, der både er charmerende og udfordrende, men som kan spilles af alle. Golfcenteret har stor erfaring med at afholde firmaarrangementer, og kan skræddersy et arrangement, som passer til netop dit firmas behov. Dette inkluderer startlister og scorekort, som bliver udleveret ved ankomst. Ved ankomsten bliver der ligeledes budt velkommen, og der bliver givet informationer om banerne, turnering og andre praktiske oplysninger. Ved dagens ende indsamles scorekortene og der udarbejdes resultatlister, så det kan blive afgjort, hvem der vinder håndretten, og hvem der måske skal mobbes lidt.

Mulighed for pakkeløsninger

Hos Skjoldenæsholm Golfcenter er der mulighed for pakkeløsninger til dit firmaarrangement. De tilbyder en standardpakke, som inkluderer: Morgenbord, frokost, greenfee samt management af dagens begivenheder. Derudover er der mulighed for at opgradere pakken, hvis dine medarbejdere rigtig skal forkæles. Dette kan gøres ved at tilvælge en eller flere af følgende muligheder: En banepakke indeholdende sandwich, vand, frugt og chokolade, en løsning med drikkevarer efter forbrug eller baneservice med kaffe, the, frugt, chokolade og vand. Derudover er der muligheder for opgradering af morgencomplet eller opgradering af frokostanretning. Få skræddersyet det arrangement, der passer til netop dit firma og besøg Skjoldenæsholm Golfcenter til en sjov og aktivdag blandt kollegaer.

Share.

About Author

Leave A Reply