Få det godt med dig selv – Både indvendigt og udvendigt

0

Der er mange måder at opnå det udseende, man ønsker. Der er også mange forskellige ting, vi hver især er utilfredse med. Oftest handler det bare om at forlade sofaen og skifte chokoladen ud med gulerødder, men til tider er det også helt andre ting der spiller ind, når selvtilliden er i bund.

Du kan opnå meget med træning

Træning betyder forskellige, for forskellige mennesker. For nogen handler træningen om, at man bare skal være aktiv den anbefalede mængde om ugen, for andre er træning en stor del af hverdagen. For dem, hvor træning fylder en stor del af hverdagen, handler det ofte meget, at man gerne vil leve op til et skønhedsideal.

For mange handler det ikke kun om at være sund, men også at se sund ud, hvilket man ofte gør, når man går op i sig selv og ser trænet ud. Træning eller fysisk aktivitet kan forebygge udviklingen af livsstilssygdomme og bidrager til et godt mentalt helbred, herunder styrke selvtillid og livsglæde, bedre social trivsel og mere energi. Motion styrker kroppens kemi og der bliver sat gang i flere processer, når pulsen stiger, både i hjernen, musklerne m.m. Flere udtaler, at motion er bedre end medicin, så hold kroppen i gang. Det er nu engang det vi er skabt til.

Din mentale sundhed er essentiel

mængden af psykisk syge er stigende i Danmark og det skyldes i høj grad det præs vi sætter på andres og særlig vores egne skuldre. Det handler om depression, angst og stress, som er det helt store fokuspunkt i samfundet. Det er noget mange lider af, i forskellige græder.

Mental sundhed spiller en stor rolle for vores hverdag. Det ses tydeligt, at vores psykiske og fysiske sundhed hænger tæt sammen. Som skrevet i først afsnit, har fysisk aktivitet for eksempel også en betydning for vores psykiske sundhed.

Det er super vigtigt, at gå i behandling, så snart man oplever tegn på angst, stress eller depression. Hvis man går og har det dårligt og ens hverdag ikke kan hænge sammen på grund af en eventuelt dominerende frygt for noget, bør man få angst behandling. Ens mentale sundhed er noget af det Aller vigtigste! Det handler og vores følelser og den måde vi begiver os iblandt andre på.

Kirurgiske indgreb er ingen skam

Der er desværre også de ting man ikke selv har kontrol over, som kan ende med at tynge utrolig meget på ens selvtillid. Der er mange holdninger til kirurgiske indtag, men hvis det er noget man har tænkt over længe og har opslugt ens verden på en usund måde, bør man måske overveje at få gjort noget ved det.

Til tider er det sådan vi er født, til tider er det kommet sig af en ulykke og til andre tider handler det om, at man bliver ældre med tiden. Der er heldigvis mange måder at forbedre de ting på, så længe man er gået alle overvejelserne igennem, for det er sjældent så let som en fortrydelsesknap.

Det er noget både mænd og kvinder oplever, det at være utilfreds med noget ved dem selv. Det kan være små eller mere omfattende ting. Det handler mest om skønhed og at kunne leve op til idealerne, som der efterhånden er skabt for, hvordan vi skal se ud.

For mænd kan det for eksempel handle om hårtab og for kvinder handler det i højere grad om rynker eller måske bryster. Men med dette samfund vi lever i, er der efterhånden ingen grænse for, hvem der skal bruge hvilken behandling. Poseidon-klinikken.dk er et af de steder, hvor man kan få rettet op på nogle af de ting man ikke er tilfredse med og ønsker at gøre noget ved. Det er efterhånden ikke et tabu længerer, at bruge lidt ekstra hjælp, for at opnå sine mål. En harmonisk silhuet er et ideal for både mænd og kvinder. Kroppens form og proportion har indflydelse på vores velvære og selvtillid.

Målet med livet er, at opnå et langt, sundt og godt liv, som er bygget på glæde, som udspringer af selvtillid.

Share.

About Author

Comments are closed.