Få en god tid i træningscenteret som nybegynder

0

Du har måske lige meldt dig ind i fitness, eller du har været medlem i et stykke tid, men du har ikke begivet dig i nærheden af centeret siden din indmelding fordi, at du føler, at du er på udebane. Mange mennesker har et fitnessmedlemsskab uden, at de får brugt det, men det skal der laves om på, fordi du skal blive bedste venner med dit fitnesscenter.

Overvind frygten

Et fitnesscenter er fyldt med mennesker, som lige er startet, mens andre har været medlem siden dag et. De har alle sammen været startet samme sted, hvor de ikke har følt sig tilpas, fordi de følte, at alle kiggede på en. Du skal tage i fitness og være ligeglad med, hvad andre tænker. Alle folk har travlt med at foretage deres egne ting, og du skal derfor ikke være bange. Tænk på, at det blot er træning, og det er ikke verdens undergang – slap af i skuldrene, slap af og træn.

Spekulationerne

I fitness er der ikke kun en stereotyp, men alle er forskellige. Du kan derfor slappe helt af, da der ikke er en dresscode for, hvordan dit træningstøj skal se ud. Alt efter, hvad du skal træne, kan det være en god ide f.eks. at have en lidt længere bluse på, hvis du ikke ønsker, at man skal kunne se din mave under træningen af dine arme.

Som nybegynder kan der opstå en tvivl om, hvor ofte, du skal træne. En god fingerregel, som du kan have til dig selv er, at du skal træne omkring 3 gange om ugen. Du vil kunne se store fremskridt, hvis du holder dette.

I fitness kan du enten vælge at træne med de maskiner, som er, men du kan også træne med egen kropsvægt f.eks. på træningsmåtterne, som er til rådighed i fitness. Uanset hvad kan det være, at du gerne vil have et godt træningsprogram, som passer til dig.

Share.

About Author

Comments are closed.