Få mere energi til din træning med en bedre nattesøvn

0

I en travl hverdag kan det være svært at finde energi og overskud til en tur i fitness. Den manglende energi kan dog komme af, at du ikke får tilstrækkeligt med søvn om natten. Det skyldes ofte stress over de mange pligter, som skal ordnes og ses til, og med en dårligere søvn øges stressen kun. Det er derfor meget vigtigt, at du prioriterer at få en god nattesøvn, hvis du vil have god energi den følgende dag. Med mere energi, har du også større overskud til at tage en træning før eller efter arbejde. På den måde kan du sørge for at både dit sind og din krop holder sig sund og rask.

3 tips til at forbedre din søvn

Hvis du lider af søvnproblemer, kan det være svært at vide, hvordan du skal slippe af med dem. Der er flere tiltag, som kan hjælpe dig med at sove bedre, og her får du 3 tips, du kan benytte dig af.

  1. Brug en kædedyne. En kædedyne er designet med formål til at give dig en bedre søvn om natten. Den er opbygget med mikroskopiske plastikkugler i kæder, som giver dynen en tyngde. Denne vægt i dynen er med til at fremkalde søvnstoffet melatonin i hjernen, som gør at du slapper mere af og falder lettere i søvn.

  2. Hold dig aktiv i løbet af dagen. Selvom den ekstra søvn er med til at skabe energi til, at du kan dyrke motion, så er motion omvendt også med til at give dig en bedre søvn. Det er altså bare at komme i gang, så du kan komme ind i positiv cirkel.

  3. Undgå telefonbrug inden sengetid. Din telefon udsender et blåt lys, som er med til at mindske søvnstoffet melatonin. Derfor sover du ofte dårligere, hvis du ligger på din telefon om aftenen.

Share.

About Author

Comments are closed.