Få motion ind i din hverdag – 3 gode råd!

0

Går du, ligesom så mange andre, også og drømmer om at dyrke mere motion i din hverdag? Du får mere energi og overskud af at bruge energi. Det er blot én af grundene til, at det er en rigtig god idé at prioritere fitness og motion.

Dog er der ingen tvivl om, at det er svært at begynde at prioritere, hvis ikke du er vant til det.

Dyrk motion på dit arbejde

Hvis du har svært ved at prioritere motion, fordi du føler, at du ikke har tid til det, så er det en idé at forsøge at implementere det på din arbejdsplads. Det er ikke sikkert, at det er nogen mulighed for dig, men i mange tilfælde er det faktisk muligt.

Hvis du f.eks. arbejder på et kontor til hverdag, så virker det ikke naturligt at dyrke motion imens. Men faktisk findes der træningsmaskiner- og remedier, som er til dig, der sidder på et kontor til daglig. Så kom i form med Officefit som bl.a. er gåbånd og motionscykler.

Sæt en halv time af hver dag

Det er ikke svært at gøre motion til en del af din hverdag, hvis du gør det til en del af dine faste rutiner. Samtidig behøver det ikke at tage alverdens tid. Hvis du f.eks. sætter en halv time af til motion hver dag, så bliver det hurtigt til en god vane. Det behøver nemlig ikke at være to timers intens træning hver gang.

Bevæg dig på sjove måder

Motion skal ikke være en sur pligt. Det behøver ikke at være en hård løbetur eller en tur i fitness, hvis det ikke er det, du er til. Det kan lige så vel være en tur til dans eller en gåtur på stranden. Derfor skal du finde en måde at dyrke motion på, som er sjov for dig.

Share.

About Author

Comments are closed.