Få ordnet huden på en effektiv måde med Dermaroller

0

Er du begyndt at stå op og se dig i spejlet og tænke, at du synes, din hud har fået rynker, at den har strækmærker, at din hud er irriteret eller noget helt andet, som du bliver ked af at se. Det kan gøre en deprimeret, og det bliver for nogle en stor gene i hverdagen, som gør en utryg ved ens krop. Da bør man overveje at få ordnet huden, så man kan få selvtilliden tilbage. I den forbindelse kan du vælge Dermaroller.

 

 

Sådan virker Dermaroller

Dermaroller er et behandlingssystem, som kan benyttes effektivt til alle typer af hud. Det kan blandt andet bruges til følgende:

 

  • Rynker
  • Forebyggelse af rynker
  • Uren hud
  • Hud med ar
  • Solskader
  • Strækmærker

 

En professionel klinik, der udfører behandlinger med Dermaroller er blandt andet Klinik Q, som har klinikker i Charlottenlund og på Frederiksberg i København. Bliv klogere på dermaroller.

 

Klinik Q har benytte Dermaroller i mange år og kombinerer disse med såkaldt Mesoterapi. Det betyder, at behandlingen indebærer dermaroller samtidig med, at man indsluser forskellige syrer i huden. Således kan man behandle i mod for eksempel slap hud, ar og porer, dybe rynker med mere.

 

Dermaroller laver en skade på huden først og fremmest, men det er for noget godt. For herefter vil huden genoprettes og danne nye friske celler, så huden bliver flot og frisk.

 

I forhold til hvor mange behandlinger, du bør have, så kommer det meget an på formålet med behandlingen, og hvordan udgangspunktet med huden er. Det kan en kosmetolog eller anden ekspert inden for området hjælpe dig med at få afklaret. Nogle gange kan en enkelt behandling være nok til at genoprette huden, mens i andre tilfælde skal der 6 gange til. Det er meget varierende. Du kan også få et hjemmesæt, så du selv kan udføre behandlingen derhjemme.

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.