Fitness og bevægelse er godt, når du skal ud og date, men kan det blive for meget?

0

Det korte svar er sådan set ja og nej på samme tid. Søger du det lange svar, så følg med her.

Vores verden har nemlig ændret sig utroligt meget de sidste 200 år. Du kan næsten ikke gå én meter i en almindelig større by, uden der er en mulighed for at købe noget mad. Nogle danske supermarkeder har for eksempel åbent i alle døgnets timer. Hvorfor er det vigtigt i forhold til fitness?

Jamen vi kommer ikke udenom, at en meget stor del af hele fitnessbranchen handler om din kost og mad. Det kan godt være, du træner hver dag, hvor du får inkluderet tung vægt, mange gentagelser og tid under belastning. Men hvad nytter det, hvis kosten ikke følger med? Du opnår højst sandsynligt i hvert fald ikke en lav fedtprocent, hvis du ikke har fokus på din kost, da det hele jo handler om antal kalorier versus forbrænding. Pointen med det er, at når du har opnået dit mål om x-antal procent muskelmasse og vice versa med din fedtprocent, så har du måske fået nok selvtillid til at komme ud og starte med at date. Netop her presser spørgsmålet sig på: Har vi fået for meget fokus på det ydre i vores moderne verden?

Derfor kan for meget fokus på fitness og kost påvirke din dating

Hvis du bliver fanatisk i din træning og spisevaner, kan det faktisk ende ud med at have den præcist modsatte indvirkning på dine oprindelige drømme. For langt de fleste personer handler det om meget mere end blot de ydre. De mere bløde værdier såsom dine ambitioner, drømme og ikke mindst overbevisninger spiller en langt større rolle i et bæredygtigt forhold.

Yderligere kan du også ende ud med at udvikle specifikke sygdomme. For eksempel spiseforstyrrelse eller andre forfærdelige sygdomme, som slet ikke kommer til at have en positiv indvirkning på at finde en sød partner.

Nu har du fået styr på både kost, fitness og gjort det med måde.

Hvad så nu? Måske er du ikke typen, som bare går ud og finder en partner/bolleven i byen eller i en organisation. Netop her kommer den digitale verden i spil, da det ofte kan være rarere for nogle personer. Dog har du et væld af muligheder, når det kommer til datingplatforme, hvorfor det kan ende ud med at blive en endnu større jungle end fitnessverdenen. Heldigvis har vi fundet de bedste datingsider til dig, så du hurtigt kan komme videre og ikke mindst fokusere på dine gode træningsvaner. For uanset hvad er det sundt at bevæge sig og spise rigtigt. Derudover skader det ikke de datingchancer, hvis gjort med måde.

Share.

About Author

Comments are closed.