Flyder flyttekasserne over det hele? – lej et boxrum og kom af med dit skrammel

0

Er du træt af at have gamle møbler over det hele, som du ikke vil smide ud, men heller ikke har tid til at sælge nuværende tidspunkt? Måske skal du snart flytte, men fik i spændingen pakket møblerne ned lidt for tidligt. Så er det en god idé at investere i et boxrum, hvor du kan opbevare alt dit skrammel. Out of sight, of mind.

Ønsker du at lære mere om, hvilket boxrum du skal vælge, så læs med herunder.

Her kan du opbevare dine møbler – trygt og billigt

Det kan for mange være svært at betro sine gamle møbler til et firma. Derfor er det vigtigt, at du tager sikkerheden utroligt seriøst, når du kigger efter boxrum. Hos Boxit er sikkerheden en førsteprioritet ift. deres kunder. Når du lejer et boxrum hos dem sikrer du dig, at dine ting ikke bliver stjålet, da det kun er dig, der har nøgle til dit rum. Derudover er der kameraovervågning både indenfor og udenfor, og anlægget er indhegnet. Hos Boxit er alle sikkerhedsforanstaltninger altså nøje overvejet, og du kan trygt leje et boxrum og overlade dine ting til dem.

En anden løsning til designfanatikeren – skift stilen ud med årenes løb

Hvis du dog ikke leder efter et rum til dit skrammel, men derimod dine betydningsfulde møbler eller arvestykker, er boxrummet tilligemed, et perfekt alternativ til møbelopbevaring. Som stilene ændrer sig hen over årene, kan det nemlig være svært at skille sig af med dine antikke møbler fra 50’erne. Noget smart du kan gøre, er at skifte lidt ud i stilen derhjemme, som årene går. På denne måde kan du nemt hive et møbel frem med en helt anderledes stil, og skifte det ud med noget andet. Dette er en måde at skabe forandring i hjemmet, så hele ikke bliver så ensformigt.

Share.

About Author

Comments are closed.