Føles motion også rigtigt for dig?

0

Cykling er en dejlig og nem måde at få en masse motion på. Fitness er for mange blevet en stor del af deres hverdag, men det kan også være svært at presse ind i en travl dag, hvor der er lange arbejdsdage, børnene skal hentes, aftensmaden skal laves og hunden luftes.

Ydermere vil man også gerne pleje de sociale egenskaber, som desværre ofte bliver prioriteret fra grundet for mange ting mellem øerne.

Dyrker du motion på grund af din samvittighed?

Det er vigtigt at man ikke får dårlig samvittighed, ved ikke at nå nede i det lokale fitnesscenter. Motion skal ikke være noget man skal føle sig påtvunget til, men noget man gør fordi man glæder sig og det motiverer en i hverdagen. Problemet er blot, at det er ikke helt sådan de fleste har det med motionscentre – de gør det for at passe ind i et miljø, som går ud på at man skal fremstå som perfekt.

Herunder på de sociale medier, men også i dagligdagen, hvor det er blevet en kamp om hvem der kan nå mest på kortest mulige tid. Det bliver et hamsterhjul som igangsætter stress, som i øjeblikket er et kæmpe folkeproblem i Danmark.

Husker du at mærke efter?

Mærk altid efter før du vælger din motionsform. Fitness er ikke for os alle sammen- og har man allerede en dårlig fornemmelse i maven dagen forinden, bør man måske se efter andre muligheder.

Det som hjælper mange, er at hvis de formår at køre motion ind i hverdagen i forbindelse med deres arbejde. Føles man usikker på sin motionsform, har det altså ikke en sundhedsmæssig effekt. Tværtimod faktisk – i stedet bør du finde noget der gør dig glad og tilpas, hvor det sidstnævnte er nøgleord mange helt overser.

Den nemmeste måde at få motionen ind i hverdagen, er ved at hoppe på sin cykel til og fra arbejde. Og til de kritiske – JA en el cykel gælder også, eftersom motion naturligvis ikke kan stå alene. Det er ligeså meget den friske morgenluft man ikke må glemme. I den forbindelse har det danske testmagasin Bedste10 udarbejdet en test over de bedste elcykler 2017, som du kan læse ved at klikke på linket.

Ejer du selv en cykel? 

En cykel er noget vi næsten alle sammen har, problemet er bare at den ikke bruges så ofte – endda på trods vi måske ikke har langt på arbejde. Faktisk er det en af de bedste måder at starte dagen på, ved en frisk cykeltur – og ligeledes igen når man går på fyraften.

Luft og motion er to ting man ikke må undgå. Derfor er det fantastisk, at der er mange måder at få den på.

Man behøver altså ikke altid hoppe i et par stramme træningstights, og få pulsen over de 160, før man kan sige man har dyrket motion. Motionen skal komme til én naturligt, så man føler sig tilpas i sit eget jeg. Lige netop her er en cykel en god investering, hvis du ikke allerede har en.

Husk at passe på dig selv.

Det var dagens budskab her på fitness og motion.

Share.

About Author

Comments are closed.