Hvad forsager angst? Og hvordan kan det helbredes?

0

Angst kan være forsaget af mange ting, men en af de hyppige grunde til, at angsten kan komme krybende frem, er ved stress. Har du derfor oplevet stress gennem en længere periode, så har du højere risiko for at udvikle angst. Det er dog ikke ens betydende med at alle, der er stressede, får angst, men nogle gør. Dertil kan angst i sig selv også udløse stress, og så er der i den grad tale om en ond cirkel. Det er ikke sikkert, at du skal i behandling for angst, hvis du oplever det i forbindelse med stress. Symptomerne går væk hos mange, så snart stressfaktoren bliver reduceret.

Hvornår skal man så søge hjælp?

Du skal søge angstbehandling, når du begynder at reagere uhensigtsmæssigt. Det kan måske lyde lidt svært at vurdere, men det kan fx være situationer, hvor du bliver bange af noget, der ikke er grund til at få angst over. Du skal også søge hjælp, hvis angsten påvirker din dagligdag i sådan en grad, at det påvirker din selvopfattelse og sociale ageren. Du kan med fordel klikke på linket, hvis du bor i København, inkl. Nørrebro og Frederiksbjerg, og søger hjælp til behandling af angst.

Behandling af angst gennem Kranio Sakral Terapi

Stress og angst betyder, at dit autonome nervesystems normale regulerende effekt er ude af balance. Og det skal fixes. Kranio Sakral Terapi er velegnet til at behandle angst og stress, da det mindsker eller helt fjerner det helt.

Hvordan fungerer denne terapi?

Der benyttes blide teknikker, hvor kranieknoglerne og afspændinger i hjerne- og rygmarvshinder løsnes samt andre teknikker, der bringer det autonome nervesystem i balance igen.

Hvorfor er det vigtigt at søge hjælp?

Det er særdeles vigtigt, at du søger hjælp, hvis du oplever at angsten og stressen tager kontrol over dit liv. Det er vigtigt at påpege, at angst er ufarligt, selvom det kan virke skræmmende.

Share.

About Author

Comments are closed.