Forskelle mellem svømning i svømmehal og åbent vand

0


Som udgangspunkt er der stor forskel på, om du svømmer i svømmehallen eller i et åbent vand. Det betyder, at du skal vælge svømmeudstyr ud fra, hvor du vælger at svømme. Hvis det er ude i åbent vand, er der for eksempel forskel på traditionelle svømmebriller og svømmebriller til åbent vand.
Sådan vælger du det rigtige svømmeudstyr
Når du skal vælge det rigtige svømmeudstyr, bør du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad du har brug for. Hvis du skal ud at svømme konkurrencer eller blot ud at motionssvømme i det åbne hav, er det altid en god idé at købe de rette svømmebriller. På den måde undgår du nemlig, at du får saltvand ind under brillerne, hvis du sørger for at vælge det helt rette par fra starten. Der findes selvfølgelig også de helt traditionelle svømmebriller til almindelige svømmetur i svømmehallen. Men skal du ud at svømme i havet, kan du med fordel købe de svømmebriller, der er designet til den slags brug.
De hedder tri svømmebriller og har nogle helt særlige egenskaber, som ingen andre almindelige svømmebriller kan måle sig med. De har ekstra store glas, så du får et ekstra stort udsyn under vandet. Det behøver du ikke på samme måde, når du svømmer i en almindelig svømmehal. På den måde skal du ikke være nervøs for, hvorvidt du kan se klart, når du svømmer under vandet. Som en ekstra bonus, har de specialdesignede svømmebriller UV-beskyttende linser, så din hud bag brillerne ikke bliver solskoldet af solens skarpe stråler.
Vælg de rigtige badebukser

Forskellen mellem svømning i svømmehal og åbent vand adskiller sig som sagt på den måde, at udstyret som regel kræver flere specifikationer, fordi det er mere krævende at svømme i det åbne hav. Det gælder også for badebukser. Her er der lavet nogle helt særlige neoprenbadebukser, som er flydende og giver dig en opdrift i benene. De er speciallavet til triatleter og konkurrencesvømmere. De hjælper med at skåne benene så meget som muligt, samtidig med at de isolerer i koldt vand.

Share.

About Author

Comments are closed.