Gør-det-selv projekter er gratis motion

0

Er det ved den tid igen, hvor dine vægge trænger til en omgang maling? Vi ved alle, at det er vigtigt at vedligeholde hjemmets vægge, og heldigvis kan man gøre det selv – selvom det kan lyde meget uoverskueligt. Men vi kan glæde dig med, at det faktisk ikke er så slemt, som du måske først antager. Du skal bare være opmærksom på, at det er hårdt – men effektivt – arbejde.

Produktivitet og effektivitet i hjemmet

Det er lidt af et gør-det-selv projekt, når du vælger at male dine vægge. Vi lover dig til gengæld, at du vil få en uges motion på én enkelt weekend. Det er nemlig hårdt arbejde at male, da du både skal afgrænse væggen med malertape, sådan du opnår de eftertragtede skarpe kanter. Derudover skal møblerne afdækkes, og væggen skal males. Du vil hurtigt kunne mærke, at dine arme og din ryg syrer til – og det er her, at du skal blive ved. Du skal vælge at se hele processen som en stor omgang gratis motion, hvor både store og små kan deltage.

Det er nemlig ikke kun dine vægge, som bliver vedligeholdt af malingen – det er lige så meget dig og din familie, som får bevæget jer på en effektiv og sjov måde, og så holder du også hjemmets værdi. Når du og din familie er færdige med at male efter en god lang weekend, kan det være godt for din krop at strække både ryggen og dine arme ud, sådan du undgår at blive alt for øm.

Depoterne skal fyldes op

Hvis du vælger at gøre malerweekenden til en familieweekend, vil vi foreslå, at I husker at holde gode pauser, hvor I drikker masser af vand og hygger jer med sunde snacks som for eksempel gulerodsstave, grovboller eller udskåret frugt. Du skal huske på, at I forbrænder meget, når I står der og hygger om malerpenslerne, og derfor er det vigtigt at få noget energi indenbords igen.

Et par fif til gør-det-selv maleren

Hvis du selv vil male dine vægge, skal du sætte et par weekender af til det, da en væg mindst skal have et par omgange med malerrullen, inden den igen er så god som ny. Et godt fif er at male over den våde nymalede væg et par gange. På den måde undgår du nemlig at lave ”helligdage” – som det hedder indenfor malerverden – hvor malingen ligger i et tykkere lag et sted end et andet. Det er nemlig meget tydeligt, når malingen tørrer, hvorvidt man har husket at holde øje med ”helligdagene”. Det er også vigtigt at finde noget vægmaling til god pris, fordi du kommer hurtigt til at tømme en bøtte med maling, især hvis du vælger at male hele huset på én gang, nu hvor du er i gang.

Share.

About Author

Comments are closed.