Gør noget godt for din krop

0

Døjer du med ømme muskler, en irriterende vedvarende anspændthed i dine muskler eller har din krop nogle forblivende muskelspændinger, der formindsker dit overskud i hverdagen? Måske har du en muskel, som du godt kunne bruge at få rettet op på og lindre smerten i. I så fald er massage en oplagt mulighed. Massage fungerer ved, at man gennem gnidning, strygning eller let bankning med hænderne eller genstande såsom sten simpelthen går ind og bearbejder kroppens muskler og hud med det formål at øge blodstilstrømningen og også for at afspænde musklerne.

Der eksisterer mange forskellige former for massage, der hver i sær foregår på forskellige måder og af den årsag har forskellige påvirkninger på kroppen. Der findes eksempelvis både sidemassage, indisk hovedmassage, joint release, massage med varme sten, shirodhara, tipul natzu, pulseringsmassage og body self development system. Alle disse massager har til formål at hjælpe og afspænde din krop, men de gør det på forskellige måder. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvilken form for massage din krop behøver, således at massagen har den størst mulige positive effekt på din krop.

At få en god professionel massage af ømme muskler har mange fordele for dig og din krop både psykisk og fysisk. Massagen kan både være med til at forebygge kommende skader og legedes være med til at mindske de skader, du allerede har. Det massagen egentlig gør er, at den går ind og øger blodgennemstrømningen i kroppen og samtidig fjerner ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer for at lindre dine smerter. Derfor er det klart en fordel, hvis du får massage regelmæssigt, fordi du ved regelmæssigt at få lindret smerten i din krop kan få mere overskud i hverdagen og øget velvære. For uden forblivende smerter vil du automatisk få mere overskud i hverdagen til at gøre ting, du førhen ikke har kunnet på grund af dine smerter eller på grund af manglende overskud.

Share.

About Author

Comments are closed.