Guide til valg af crosstrainer

0

Det er ikke alle, der synes det er lige fedt at stå i et fitnesscenter og træne, så derfor er der mange, der vælger at gøre det derhjemme, men hvordan kan du være sikker på, at du vælger den helt rigtige crosstrainer, der passer til netop dine behov? – Det kan du finde ud af, ved at læse videre herunder.

Crosstrainer efter dine behov

Crosstrainere er generelt blevet en meget populær motionsmaskine, da du kan motionere uden at få ondt i knæ og skinneben, men der er et par ting, du skal holde øje med inden, du køber dig en maskine:

Skridtlængde
Med udgangspunkt i din højde kan du finde ud af, hvilken skridtlængde, der passer bedst til dig. Hvis du er en meget høj person, bør skridtlængden være kort. Det kan dog være en fordel, at anskaffe en crosstrainer med justerbar skridtlængde, hvis der er flere end én person i hustanden, der skal benytte den.

Rammekonstruktion
Hvis maskinen har en kraftig rammestruktur, så vil den være mere stabil. Dette betyder, at hvis du vil have en crosstrainer, der skal holde i mange år, og som skal være i god kvalitet, så skal selve rammekonstruktionen være robust bygget.

Programmer og funktioner
De fleste crosstrainere har forskellige træningsprogrammer indbygget, som giver den der træner, forskellige muligheder og motivation under træningen. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på antallet af programmer og funktioner, da dette kan variere meget.
Foruden dette kan du også vælge en model, der har mulighed for tilknytning af smartphone, IPad, IPod osv., da dette kan være med til, at motivere og gøre træningen sjovere. Dette er naturligvis op til den enkelte bruger.

Crosstrainer test

Hvis du stadig synes, at det er svært at vælge, hvilken crosstrainer der passer til dig, så kan du gå ind og se på crosstrainer test, hvor der er blevet fundet de bedste på markedet i forskellige prisklasser, så du har mulighed for at vælge lige netop den variant, der passer bedst til dig, dit budget og dine behov.
Den der er bedst i test lige nu er Taurus X7.1, som er meget robust bygget, den har en god skridtlængde, der er 12 indbyggede programmer og meget mere.
Derudover kan du gå ud at prøve forskellige modeller, og derved vælge den model du helst vil bruge.

Share.

About Author

Comments are closed.