Guide til de vigtigste vintervitaminer

0

Vinterens mørke og kulde kan være hård ved os og vores kroppe. Både vores energi, humør og immunforsvar har det med at dale i takt med temperaturen. Men med kosttilskud, der er rige på vitaminer og mineraler, kan det blive nemmere for dig og din krop at komme igennem vinteren med et stærkt immunforsvar og masser af energi. Læs med her og bliv klogere på vinterens vigtigste vitaminer og mineraler.

 

Vigtige vitaminer og mineraler

Et af kroppens meget vigtige vitaminer er D-vitamin. Dette får vi hovedsageligt fra solens stråler, og det er derfor nemt at komme i mangel, når det bliver vinter. D-vitamin, der er særlig vigtig for vores knogler, kan derfor være et rigtig godt kosttilskud vinteren over. Vitaminet har samtidig betydning for musklernes udholdenhed og har dermed også en positiv virkning på din energi.

 

Når solens stråler bliver færre, påvirker det nemt humøret. Dine hjerneceller, nervebaner og hormoner skal være i topform for, at dit humør er det samme. C-vitamin, der påvirker produktionen af endorfiner, B1-vitamin, der er vigtig for hjernens funktion og magnesium, der er med til at bevare hormonbalancen er alle gode, når det gode humør og overskud skal holdes.

 

Immunforsvaret er i den grad på overarbejde i de kolde måneder og er derfor endnu mere afhængig af, at du får den rette mængde vitaminer og mineraler. Både A- og C-vitamin er vigtige for et godt immunforsvar og kan beskytte mod sygdomme og virus.

 

Bliv klogere på vintervitaminer- og mineraler

Drømmer du om en vinter fuld af energi og med et stærkt immunforsvar? Så er det vigtigt, at du giver kroppen alle de vitaminer og mineraler, den har brug for. Bliv klogere på kosttilskud herog find samtidig et bredt udvalg af gode kosttilskud – der nemt og hurtigt kan leveres til hele Danmark.

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.