Hold en fest og oprethold den sunde balance i dit liv

0

En sund livsstil handler i høj grad om balance. Derfor giver det rigtig god mening at sørge for, livet ikke kun omhandler din træning og sund kost. Engang imellem skal der være plads til fest og sjov med vennerne. Det giver glæde og energi til hverdagen. Men nu er dårlig økonomi eller stress jo heller ikke ligefrem sundt. Det er derfor vigtigt, at du holder din fest på et budget du har råd til, og at du ikke påtager dig for mange opgaver i forbindelse med festen. Her kommer nogle fif til, hvordan du holder en god fest på budget, og uden besvær – som vil hjælpe til, at opretholde en sund balance i dit liv.

Læg et budget, og overhold det

Når du planlægger din fest, er det første du skal gøre at lægge et realistisk budget. Det vil danne rammen for resten af planlægningen. Alt efter dit økonomiske råderum, kan du beslutte hvad du selv vil stå for, hvad du vil købe dig til, og hvad du vil uddelegere til dine gæster. Man kan let komme til at overskride sit budget, af ren god vilje til gæsterne. Men det er altså ikke nødvendigt med dyre løsninger, for at holde en god fest. Og når du har din mentale sundhed med i tankerne, giver det slet ikke mening at bidrage med økonomiske bekymringer. Du skal derfor overholde dit budget med hård hånd. Så snart du kan se noget bliver for dyrt, skal du enten vælge en anden løsning, eller uddelegere ansvaret til dine gæster. 

Slip for besværet, og nyd din fest

Meningen er jo, at du skal have balance i dit liv. Det får du ikke, hvis din fest bliver til en arbejdsbyrde, i stedet for en fornøjelse. Du har efter første afsnit, allerede lagt et budget. Nu skal du planlægge efter det. Mad er en af de store poster, men det kan godt uddelegeres uden det bliver for dyrt. Find catering på LeMenu.dk, hvor du let kan indhente tilbud fra forskellige cateringselskaber, og vælge det, der passer til dit budget. Med et cateringfirma, har du allerede sluppet fra den største arbejdsopgave ved festen. Du kan samtidig vælge sund og god mad, så du ikke kommer alt for langt væk fra den sunde livsstil. Men lad ellers være med at tænke for meget på sundhed, det er balancen det handler om, og dermed at du skal have et frirum fra hverdagens idealer. Du kan med fordel benytte dig af dine gæsters hjælp, til at slippe for endnu mere besvær ved festen. Lad dine gæster hjælpe til med oprydning, musik, selskabslege, og andet du ellers skulle bruge tid på selv. Du kan også bede dine gæster bidrage med forskellige ting, som drikkevarer eller engangsservice. 

Husk nu endelig på, at din krop bliver sat lidt tilbage i formen, efter en våd fest. Men det er faktisk rigtigt sundt for balancen i dit liv – så længe det ikke er for ofte. 

Share.

About Author

Comments are closed.