Hvilke ting er vigtige, når du skal i gang med træningen?

0

Træning af den ene eller den anden form er et projekt, som mange danskere giver sig i kast med på et tidspunkt. Om det er fodbold, løb eller fitness er sådan set underordnet. Ved de fleste projekter er der nogle ting, som er gode at vide, og nogle råd der er gode at følge, og det gælder også for træningen. Disse kan gøre træningen mere smertefri – både billedligt og bogstaveligt talt.

Ikke sæt motivationen over styr med for høje målsætninger

Når det kommer til at skabe resultater med din træning, er en af de klart vigtigste faktorer motivationen. Uden motivation kommer du ingen vegne med din træning, og projektet er tabt på forhånd. En af de helt store syndere når det handler om tab af motivation er ofte, at du sætter dig for høje mål. Med fitness som eksempel kan du ikke regne med, at du vågner op med et magasinværdigt vaskebræt dagen efter din første træning. Derfor kan det være en god ide at sætte mindre, men mere realistiske mål, som så kan lede op til et større og endeligt mål – på den måde kan du mindske risikoen for, at motivationen ryger i opløbet.

Pas på dig selv

Træning er sundt – med måde. Hvis du gerne vil lykkes med dit træningsprojekt, skal du ikke træne for enhver pris, og du bliver nødt til at lytte til din krop, når den beder dig om at holde en lille smule tilbage. Nogle gange kan du holde skaden væk vha. diverse forskelligt udstyr, men andre gange er det for sent, og behandling er nødvendigt. F.eks. kan du gå ind på Vejgaard Fysioterapi, og se mange af de gængse behandlinger, som fysioterapeuterne har – så kan du få et overblik over, om der er nogle af behandlingerne, der passer til dine smerter.

Share.

About Author

Comments are closed.