Initiativer til at skabe en god arbejdsplads

0

Det er for de fleste vigtigt at få skabt en god og positiv arbejdsplads, hvor alle trives at være. Selv de helt små initiativer kan være med til at skabe et positivt miljø, og nogle kræver heller ikke meget planlægning. Dette gælder uanset, hvor i landet arbejdspladsen er.

Frugtkurve gennem en frugtordning

FrugtKurven er frugt til små og store virksomheder københavn, aarhus, aalborg, roskilde, odense – landsdækkende frugtlevering, og kan være en ekstra forkælelse til personalet. Et stykke frugt kan for eksempel hjælpe med at stille den lille sult i løbet af dagen udenom frokostpausen. Det kan også være et godt initiativ til at huske at tage en lille pause og få strækket benene, hvis medarbejderen har siddet ned meget af dagen. Frugtordning til virksomheder og frugtordninger erhverv. Frugt til virksomheden i FrugtKurve og frugtkasser kan være et initiativ, hvor du altså ikke selv behøver at tage ud og sørge for, at der er frugt hele tiden på arbejdspladsen, men kan fungere sådan, at et firma leverer årstidens frugter til virksomheden.

Husk ris og ros

Nogle gange kan det være svært at vide, om man gør et godt stykke arbejde eller vide, hvor man kunne forbedre sig. Derfor kan det være relevant at give sig til dele lidt ris og ros ud til personalet enten som en samlet enhed eller til hver enkelte medarbejder. Det kan ske ved en månedlig, halvårlig eller årlig rutine, hvor du får afholdt en samtale med medarbejderne, om hvordan det går på arbejdspladsen. Det er for eksempel dejligt at få at vide, at man gør det godt, så man har lyst til at blive ved, men samtidig er det også lærerigt at få at vide, hvad man kunne gøre bedre for at udvikle sine kompetencer. Det kan også være, at personalet kan hjælpe dig med at blive bedre.

Share.

About Author

Comments are closed.