Kan du godt spise ude, selvom du går meget op i kost?

0

Svaret er ja, det kan du. Der er meget hygge forbundet med det at spise ude, derfor vil det være ærgerligt at vælge det fra. Det handler om balance, nogle vælger at spise noget sund, når de er ude, og andre vælger at spise en stor burger smurt ind i ketchup og med pommes frites til. Der er ikke noget der er mere rigtigt end noget andet. Du er den der afgør, hvad det er, du har lyst til at spise.

 

Hvad er der af sunde alternativer?

Mange elsker burgere eller pizza, når de er ude at spise, men hvis du ofte spiser ude, vil det være en god idé med noget variation. Et lidt sundere alternativ kan være sushi, her er det vigtigt at vælge et sted, hvor de går op kvaliteten. Et godt sted er sushi bryggen, her bliver der virkelig kræset for den japanske specialitet, hvilket gør at sushien er alle pengene værd. Sushi er helt klart i den dyre ende, men er også langt sundere end burgere og pizzaer.

 

Hvad med en salat?

Udover god gang sushi, så kan du også vælge noget helt andet – nemlig en salat. Der er mange forskellige typer af salater, men især i Grækenland er de kendte for deres skønne salater, som du også sagtens kan købe i Danmark. De består ofte af salat, agurker, store lækre røde tomater, olivenolie og ikke mindst feta. Grækenland er et af de lande, hvor befolkningen bliver ældst, derfor er det rigtig fornuftigt at spise noget af det mad, som de spiser. Der er selvfølgelig også andre ting, der spiller ind end maden, det kan eksempelvis være psyken. I Danmark går mange op i kost, men kan få et helt fordrejet billede af, hvad der er rigtigt og forkert at spise, hvilket kan give ubalance i kroppen.

 

Share.

About Author

Comments are closed.