Kom i bedre form

0

Har du længe gået tænkt på, at du gerne vil i bedre form, men har du også svært ved at finde motivation? Lige så stort et ønske du kan have til at komme i god form, lige så stor en udfordring kan det være at komme i gang. Dog er der forskellige ting, du kan gøre, for at hjælpe dig selv lidt på vej.

Få dig en personlig træning

Hvis du virkelig føler dig klar på at komme i gang med at komme i god form, men bare har brug for det sidste spark, kan du få dig en personlig træning. Fordelen ved en personlig træner er, at du konstant bliver hængt op på at skulle træne. Du vil få det spark, du har brug for. Du vil presset og motiveret hele tiden. Dette kunne f.eks. være personlig træning i pilates.

Køb nyt sportstøj

Selvom det kan lyde latterligt, kan det virke motivere at købe helt nyt sportstøj. Hvis du føler dig godt tilpas, når du skal ud og træne, vil du også lettere komme afsted. Især hvis dit tøj er helt nyt, vil du føle en trang til at komme ud og prøve det af. Køb det f.eks. i din yndlingsfarve, så du kan blive glad af at tage det på.

Sæt dig selv mål, men vær realistisk

Hvis du sætter dig selv nogle personlige mål konstant, vil det motivere dig til at blive ved. Dog er det meget vigtigt, at dine mål er realistiske, da de ellers vil virke demotiverende, fordi du aldrig kommer til at opnå nogle af dem. Sæt dig hellere nogle lette mål og byg langsomt opad. Du er nødt til at tage det stille og roligt, hvis du vil bevare motivationen. Hvis du presser dig selv for meget og har for høje krav, kommer du ikke langt.

Share.

About Author

Comments are closed.