Massage som led i genoptræning

0

Når man har fået en skade, så kan det være et langt og sejt træk at komme tilbage i topform. Det kan tage lang tid og for nogle kan det også virke som en umulig opgave. Det er derfor vigtigt at følge fysioterapeutens anvisninger og sørge for at få lavet de øvelser, som man har fået påbudt. Nogle gange kan man dog have brug for noget andet end det øvelserne kan tilbyde og somme tider vil man have stor gavn af massage af den ene eller anden art.

Massage som behandling

Massage kan både bruges før skaden er sket som et led i en præventiv strategi for at mindske risikoen. Det kan dog nogle gange ikke være helt nok og skader sker jo som bekendt på et eller andet tidspunkt, hvis man har dyrket sport i lang nok tid. Det er kun ganske få, som ikke har prøvet at få nogle skavanker af træning og det er bestemt ikke unormalt. Det er derfor heldigt, at man kan få noget god massage, som kan være med til at mobilisere vævene omkring skaden og øge blodtilstrømningen. Jo mere blod der strømmer igennem, jo større kapacitet vil man da også have for at kunne fjerne de affaldsstoffer, som kunne produceres.

Find den rigtige behandler

Det gælder om at finde en behandler, hvor man kan føle sig tryg ved, at man får den bedst mulige behandling uanset hvad. I mange tilfælde vil det betyde, at man finder en kompetent massør, som også gerne må være baseret tæt ved ens egen bopæl. Hvis man skulle være på udkig efter en professionel terapeut, der kan tage sig af sportsskader omkring Ringsted, så kan man med fordel følge linket. Hvis ikke man har en sportsskade endnu, så er det god forebyggelse samtidigt med, at det er virkeligt rart og afslappende.

Share.

About Author

Comments are closed.