Pas godt på dig selv med graviditetsmassage

0

Når du er gravid og skaber et nyt liv, så sker der store forandringer i din krop. Vægten du tager på belaster både dine muskler og led, hvilket kan give stort ubehag og smerter. Massage kan give dig et øjeblik, hvor du er fri af smerter og blive løsnet op i hele kroppen. Det er vigtigt, at du under graviditeten passer godt på dig selv og giver dig selv lov til selvforkælelse.

 

Hvad graviditetsmassagen kan hjælpe dig med

Der er flere ting, som massagen kan hjælpe dig med. Overordnet vil den hjælpe dig med at få mere balance i din krop, give dig afslappethed, gøre dig mere bevidst om din krop også i forhold til de forandringer, der sker i din krop under graviditeten.

 

  • Musklerne bliver løsnet op i f.eks. ryg, lænd, og bækkensmerter aftager
  • Der udskilles affaldsstoffer
  • Væskeophobningen mindskes, hvis du har døjet med væske i kroppen
  • Spændinger i hovedet løsnes
  • Det vil give dig en bedre nattesøvn

 

Graviditetsmassagen fokuserer på dig og din krops velvære. Blodcirkulationen i musklerne vil blive stimuleret, vævet bliver løsnet op, og der vil være færre spændinger. Når der bliver løsnet op i kroppen, vil det være nemmere for kroppen at optage ilt, hvilket vil medføre at nærringsstofferne forbedres.

 

Sådan foregår graviditetsmassagen

Der vil i massagebriksen være plads til maven. På den måde vil du ligge meget komfortabelt og kan slappe helt af. Derudover vil der blive taget hensyn til dine særlige behov, eller hvis du har brug for yderligere støtte.

 

Hvem kan få graviditetsmassagen, og hvor du kan få den henne

Alle gravide kan i princippet få massage, og du kan få det under hele din graviditet. Der er ikke et tidspunkt, der er bedre eller værre end noget andet. Flere gravide vælger især at få en del massage omkring fødslen, så kroppen er mere afslappet.

 

Dog skal du være opmærksom, hvis du er meget syg, har feber eller bækkenløsning. Så anbefales det, at du først kontakter din læge.

 

Der er mange, der tilbyder massage til gravide. Bor du i Brøndby, Hvidovre eller helt centralt i København, så ligger MBB Sportsklink i Rødovre og de tilbyder en rigtig god graviditetsmassage.

Share.

About Author

Comments are closed.