Pas på ryggen når du flytter

0

Mange mennesker vælger at gøre det meste selv, når de flytter og så hyre flyttemænd til at tage de allertungeste møbler. Det kan dog være farligt og kan resultere i rygskader, der kan gøre, at du skal sygemeldes eller får andre skavanker, som tager lang tid at komme af med.

Lej det rigtige flytteudstyr

For at undgå skader og ondt i ryggen efter en flytning er det en god idé at vælge at bruge lidt ekstra penge på at leje det rigtige flytteudstyr. Til de tunge møbler er det smart at have en flyttehund, som man kan trille dem rundt på. En sækkevogn kan bruges på samme måde. Den er f.eks. god til vaskemaskiner og køleskabe, eller kommoder. Ved brug af en sækkevogn skal man dog være opmærksom på, om møblerne er beskyttet af et tæppe eller bobleplast. En god måde at bære noget rigtig tungt på er ved at bruge klaverseler, der kan lejes hos flyttefirmaer.

Generelt skal man huske ikke at løfte i ryggen, men løfte i benene. Hvis du skal flytte noget, der er meget tungt eller skal samles op på gulvet, skal du bukke i benene, i stedet for at bukke ryggen ned. Sørg for at få hjælp fra venner og familie, så I er mange til at bære tingene, og du ikke selv bliver overbelastet.

Skal du flytte i lejlighed eller til et hus med flere etager, er det en rigtig god idé at leje en møbellift, eller få et flyttefirma til at komme med en. Hvis møblerne skal bæres op eller ned af mange trapper, tager det ekstra tid, og der er større chance for, at møblerne bliver beskadiget.

Gør flytningen nem

Skal din flytning være ekstra nem, og vil du være sikker på, at dine møbler kommer frem, som de var i dit gamle hus? Hyr et professionelt flyttefirma til at gøre det meste. ML-Flyt holder til i Aarhus og flytter også i hele Jylland. De kan udføre alle former for flytninger lige fra de simple, hvor det kun er få ting, I vil have flyttet, til hele pakken, hvor de pakker ned, flytter og pakker ud. Hos ML-Flyt kan I også leje udstyr til gør-det-selv flytningen.

Share.

About Author

Leave A Reply