Pilates reformer træning – en træning i absolut særklasse

0

Remformer Pilates er en super fed holdtræning, der udføres i den populære originale Pilates Reformer maskine. Det er en træningsform, der styrker hele din krop på en måde, hvor målet er at få en endnu bedre funktion af kroppen generelt. Samtidig med det, hjælper denne træning også meget på skader. Reformer maskinen sætter fokus på kropsbevidsthed og kvalitet i bevægelse. Pilates Reformer holder din krop smidig og gør træningen til en leg.

Find dit lokale træningscenter og tilmeld dig til Reformer Pilates – både for dig, der er ny, og for dig, der allerede er øvet.

Hos Happy2fitness i Næstved kan du tilmelde dig et hold med undervisere, der viser stor faglighed med fokus på kvaliteten af øvelserne – reformer træning foregår oftest med sokker (uden sko), medbring derfor altid rene sokker til din træning. Det er også en god idé at tage noget tøj på, der giver dig frihed til bevægelse. Gang efter gang kommer der nye, spændende udfordringer med en god effektiv træning, hver gang – så bliver træingen heller ikke så ensformig! Med Pilates Reformer træningsformen, kan du føle dig let og elegant i dine bevægelser.

Alle er velkommen til reformer pilates i Næstved! Der bliver taget god tid til de forskellige øvelser, og i og med, at der er fokus på kvaliteten af øvelserne, vil du også blive rette, hvis du skulle lave øvelserne forkert. På holdet får du god introduktion til øvelserne med individuelle hensyn.

Gør noget godt for dig selv og tilmeld dig Pilates hold. Du vil kunne komme til at mærke en øjeblikkelig forbedring i din krop, og dermed også føle dig meget mere tilfreds med din egen krop, efter holdtræningerne.

Kontakt happy2fitness.dk – der er kontaktoplysninger på deres hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig på holdet. Så vil de glæde sig til at se dig!

Share.

About Author

Comments are closed.