Så en sundere livsstil med e-cigaretter!

0

De senere år har den almene forbruger haft en øget fokus på sundhed. Dette har bevirket, at den almindelige dansker er blevet mere opmærksom på kosten, og ikke mindst den generelle sundhed. Et af de områder, hvor vi er blevet markant mere sunde er på tobaks/cigaret fronten, hvor det stadig nye koncept med e-cigaretter virkelig vinder terræn.

 

Vi ved alle sammen hvor svært det kan være at stoppe med at ryge. Nogle mener, at det er vanen med at inhalere noget for efterfølgende at puste ud som gør dem afhængig, hvor andre er overbeviste om at det udelukkende er nikotinen som skaber afhængigheden. Det er selvfølgelig en kombination af begge parametre, som gør at vi har svært ved at stoppe med at ryge, men faktisk har de nye e-cigaretter gjort det nemmere at komme begge disse tilfælde til undsætning.

 

Derfor er en e-cigaret smart

Det som gør at e-cigaretter er super smarte er netop at du selv kan justere mængden af nikotin. Med andre ord, så kan du over en længere periode gå ned i mængden af nikotin, uden at du reelt lægger mærke til denne ændring, da det sker over en længere periode. Du vil selvfølgelig have svært ved at slippe den generelle træng til at ”ryge” noget, det kræver en smule ryggrad at slippe den vane, men det er altså markant nemmere end normalt, da du ikke har nikotinen at tage hensyn til.

 

Udover at være en nemmere måde at stoppe med at ryge på, så er det også markant sundere at dampe sig til sin nikotin. Dette er bevist ved et stort utal af undersøgelser, som er foretaget af yderst troværdige undersøgelsescentre i hele verden, selvfølgelig vil der altid være kritikere, og vi kan godt blive enige om at ingen af delene er direkte sundt, men dog næppe ligeså usundt som at ryge almindelige cigaretter.

 

Du sparer også penge

Samtidig med at din livsstil bliver markant bedre, så kan du også spare mange penge på at skifte de traditionelle cigaretter ud med e-cigaretten, eftersom at det langt fra er ligeså dyrt at købe
e-væske til disse, som de almindelige cigaretter, hvor priserne kun er steget de senere år.

 

Så hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så bør du afgjort overveje muligheden for at skifte den almindelige cigaret ud med e-cigaretten. Det vil om ikke andet øge dine chancer for et rygestop markant.

 

Held og lykke med rygestoppet!

Share.

About Author

Comments are closed.