Så sundt er det at stå op

0

Det er vigtigt at holde sig sund, da en usund livsstil kan have fatale konsekvenser for dit helbred. Kost og motion spiller en vigtig rolle for dit helbred, og en kombination af sund kost og regelmæssig motion vil gøre din krop mere modstandsdygtig over for sygdomme, og samtidig vil det gøre, at du føler dig godt tilpas i din krop. Hvis du har et stillesiddende job, kan det være svært at have en aktiv livsstil i løbet af dagen. Heldigvis er der nogle ting du kan gøre på din arbejdsplads, for at holde din krop i gang. En ting, der kun kræver en lille indsats fra din side af er, at du kan stå op. Ja, så simpelt er det. Vi sidder alt for meget ned i løbet af dagen, og dette kan du gøre noget ved, ved at stå op!

Så sundt er det

Når du sidder meget ned i løbet af en dag, har du markant større risiko for at få diabetes og hjertekarsygdomme. Derudover har du markant større risiko for at blive overvægtig, blive ramt af kræft eller at dø tidligt. Derfor er det en god idé at stå op, da denne lille ting kan have enorm betydning for dit helbred. Hvis du ikke allerede har rammerne for stående arbejde på kontoret, er det en enormt god idé at investere i et hæve-sænkebord, som kan sikre, at du kan stå op og arbejde. Hvis du fortæller chefen om, hvor sundt det er at arbejde stående, får du helt sikkert et hæve-sænkebord bevilliget. Find dit nye hæve-sænkebord her.

Forbrænd kalorier – blot ved at stå op

Ud over de mange helbredsmæssige fordele ved at stå op, forbrænder du ligeledes flere kalorier ved at stå op på arbejdet. Hvis du arbejder på kontor eller lignende, er det enormt vigtigt at tage nogle korte, aktive pauser i løbet af arbejdsdagen, og helst en gang i timen, hvis du har mulighed for det. I pauserne er det en god idé at gå rundt og lave nogle sprællemænd eller anden aktivitet, så du får gang i kroppen. Det sørger for at holde din forbrænding og kroppen i gang, så du kan have et godt og sundt helbred – selv med stillesiddende arbejde.

Share.

About Author

Comments are closed.