Sådan inkluderer du publikum i dit event

0

De senere år har budt på mange nye events, der trækker et stort antal tilskuere. Med frontløbere som Nordic Race, Mandehørmsløb, street fodboldturneringer, gymnastikshow og andre sportsdiscipliner, er interessen vokset og vokset, hvilket giver logistiske udfordringer, da mange ønsker at deltage i eller se denne type events.

Det behøver dog ikke at være svært at give dit event ekstra liv med plads til et aktivt publikum.

Det skal du være opmærksom på

Hvis du som arrangør for et stævne eller anden sportsevent skal indrette et publikumsområde, skal du tage forbehold for en række ting.

Området

Hvordan er området, hvor du skal opstille siddepladser? Måske er det ujævnt, måske det er forkrampet og kræver, du anvender modulbaserede systemer eller måske det er præget af et meget blødt underlag, som giver udfordringer.

Her kan de være en fordel med en let mobiltribune, som kan sammensættes med moduler. Fordelen ved en mobiltribune er, at den ofte står på vogne, så den er klar til brug. Da systemet anvender modulteknikker, kan du som arrangør sammensætte tribuner enkeltvis eller i forlængelse.

Er området blødt på grund af f.eks. regn, skal underlaget gøres fast. Enten ved at strø kork, sand, spåner m.m. eller ved at spørge din leverandør af tribunerne om de har ekstra fødder eller brede plader, der kan anvendes sammen med tribunen.

Komforten

Uanset om dine tilskuere betaler entre eller blot møder op for at støtte andre deltager, der har betalt for deres deltagelse, skal forholdene være i orden. Selvom publikum skulle være perifere gæster, tæller deres vurdering af dit arrangement med i det samlede renommé. Sørg derfor for, at de føler, der bliver taget hånd om dem.

Mange steder kan du f.eks. efterspørge mobiltribuner med ekstra benplads, leje bløde hynder eller låne udstyr til at skabe læ for dine gæster.

Lovgivningen

Særligt hvis du planlægger et indendørs arrangement, skal du være opmærksom på gældende regler og love. F.eks. i forhold til at opsætte lys og påvise nødudgange.

Lejer du en mobiltribune skal du undersøge, om den er fremstillet i godkendte materialer, så den netop overholder love og regler.

Sørg desuden for, at tribunerne er certificerede, så de kan opstilles uden byggetilladelse.

Så er der plads til publikum ved dit kommende event.

Share.

About Author

Leave A Reply