Sådan kan du få råd til din motion

0

Motion er super vigtigt for menneskekroppen. Desværre er det ikke os alle, som faktisk formår at prioritere os selv og vores krop med motion. Måske synes du, det er for svært at finde tiden til motion, eller måske synes du ikke, at du har råd til at prioritere det. Men sådan behøver det ikke at være. Læs med her i denne artikel og få nogle gode råd til, hvordan du finder råd til at dyrke motion.

Køb dit udstyr i genbrug

Genbrug har faktisk utroligt mange gode ting, som er i rigtig god kvalitet. Især når det kommer til træningsudstyr eller træningstøj. Ofte er det nemlig fejlkøb indenfor træning, som bliver doneret. Så hvis du vil have billigt tøj og udstyr til din træning, er det en god ide at gå ned i din lokale genbrugsbutik og tag en runde. Måske er du heldig at finde et par helt nye løbesko i din størrelse, eller måske et par håndvægte i god kvalitet.

Træn derhjemme eller i det fri

At gå op i sin motion er ikke lig med at skulle ned i et fitnesscenter flere gange i ugen. Ofte er det nemlig nok blot at rulle sin yogamåtte ud derhjemme og dyrke motion til en træningsvideo derhjemme. Hvis vejret er dejligt, er det også fedt at udnytte det med en gåtur eller en løbetur i det fri. Så hvis det skal være billigt, kan du blot benytte dig af de ressourcer, du allerede har.

Tag et lån

Går du med en drøm om lige netop et løbebånd, en motionscykel eller noget andet træningsudstyr? Eller måske har du det bedst med at dyrke motion nede i et fitnesscenter? Hvis pengene er små, kan du tage et lån for at få råd til at prioritere dig selv og din motion. Du kan tage et kig på navibanker.com/dk. Her får du nogle gode råd og ideer til, hvilket lån der vil være det bedste for dig og din situation. Alle lån er nemlig forskellige, så det ene vil passe til dig og din situation, hvor et andet vil passe bedre til din ægtefælle eller din ven.

Hold selv styr på din træning

Selvom det er langt nemmere at få andre til at holde styr på din træning, dine resultater og din rejse indenfor motion, er det langt billigere selv at holde styr på det. Så skal du nemlig ikke betale en anden for det. Hvis du synes, det er lidt uoverskueligt selv at skulle holde styr på træningen, kan det være en god ide at alliere dig med en god ven eller veninde, som kan holde styr på din træning for dig. På den måde skal du blot koncentrere dig om selve motionen, mens en anden sørger for, hvornår og hvordan du skal træne.

Køb råvarer efter sæson

Hvis du også gerne vil spise sundt og varieret i din rejse mod mere motion, er det en god ide at købe dine råvarer efter sæson. Det er nemlig det billigste og sundeste, da landmændene her i Danmark er i gang med at høste netop de ting, der er i sæson. Derfor er de friske, sunde og billige, da de ikke skal transporteres langt for at lande nede i supermarkederne. Og det er godt for produkterne, din sundhed og din pengepung.

Share.

About Author

Comments are closed.