Sådan kan du passe godt på din hud, når du træner

0

Elsker du også at presse dig selv til det yderste og virkelig kunne mærke syren i dine ben, når du laver squats? Så kender du helt sikkert også det trælse, når du har været i gang en hel dag til møder og andet vigtigt, hvorefter du skal ned og svede i træningscenteret med et fuldt makeuplook, hvorefter du ender med uren hud og fedtet hud på grund af alle produkterne. Læs med her og find ud af, hvordan du bedst kan passe på din hud, når du skal ned og træne efter arbejde.

Husk at fjerne din makeup

Selvom det er både træls og tidskrævende, er det altså virkelig en investering værd at huske at fjerne din makeup fra fx BeMineral, når du skal ned og træne i fitnesscenteret. Du skal især fokusere på din foundation og din pudder, som kan tilstoppe porerne og på den måde skabe uren hud. Når du sveder med foundation eller pudder kan din hud nemlig ikke ånde, og affaldsstofferne fra sveden kan ikke trænge ud af huden. Det er dette, som skaber den urene hud. Se mere omkring hudpleje hos stineshudpleje.dk.

Rens dine redskaber

Det kan være en god ide at rende rundt med en desinficerende klud, når du skal træne i et fitnesscenter. Hvis du husker at tørre dine redskaber af, inden du bruger dem, kan du nemlig undgå en masse bakterier, som kan tilstoppe din hud og gøre den uren. Når huden er fugtig og varm, er der nemlig et fantastisk miljø for alle de trælse bakterier, som så kan påvirke din hud på en negativ måde. Sørg altså for at dit træningstøj er svedtransporterende, og hvis det ikke er, så husk at tage et koldt bad med sæbe lige efter, du har givet den gas i træningscenteret. Så undgår du de fleste bakterier.

Share.

About Author

Comments are closed.