Sådan motiverer du dine medarbejdere

0

Er du også altid på udkig efter nogle metoder til at give dine medarbejdere mere lyst og mere motivation til at fuldføre deres arbejde? Og mener du, at det nu er tid til, at der igen sker noget nyt, som kan give dem et skub i den rigtige retning? Så bør du måske læse med her.

 

Mere motion

Det er ikke nogen hemmelighed, at der nogle gange skal nogle små ting til at få medarbejderne til at yde deres bedste. Det betyder, at der nogle gange skal nogle små motiverende indspark til, der kan få dem til at føle sig værdsatte, sete, hørte og forstået på et helt nyt niveau. Hvis det lykkes for dig, giver du dem nemlig ikke bare mere motivation og glæde til at fuldføre deres arbejde, når de møder op på arbejdspladsen, du sørger også for, at de bliver langt mere effektive.

 

Og der skal heldigvis ikke meget til. Ofte er det nok med en lille påskønnelse eller et lille boost, der kan være med til at styrke det sociale sammenhold. Det kan for eksempel være en fordel at starte et hold op, der en gang om ugen tager en god løbetur efter arbejde. Disse vil foruden at blive sundere og mere fysiske aktive også få mere motivation til blandt andet at stille op for firmaet til diverse løb. Og det er der reklameværdi i.

 

Før det kan lykkes, er det dog nødvendigt, at der er noget, der fortæller, hvor disse folk kommer fra. Det vil sige, at du skal give dem noget, de eventuelt kan tage på eller bære på sig under løbet, der viser jeres logo. Derfor kan det være en fordel for dig at finde nogle gode reklamegaver. Med en sådan påskønnelse vil de også vide, at der bliver sat pris på det, de gør i deres fritid.

Share.

About Author

Leave A Reply