Sådan kan du slappe af i dine muskler efter hård træning

0

Det er altid en rar følelse, som du har i kroppen efter en træning, selvom det måske ikke var en god følelse, som du tog til træning med. Men når du så endelig får trænet, så kan du også mærke, hvor godt din krop faktisk har det efterfølgende, og du ved også godt, at det var bedre, end hvis du blev liggende i stuen. Men du har måske oplevet, at du har lidt svært ved at slappe af i dine muskler efter sådan en hård træning, og det kan være frustrerende at have ømme muskler længe, fordi du ikke kan få dig selv til at slappe af.

Massage-pistol

En mulighed kan være, at du anskaffer dig en massagepistol, der afhjælper på de store smerter, som du kan have i dine muskler efter en træning. Den kan samtidig få dig til at falde helt til ro, da du også kan bruge den på dage, hvor du måske føler, at du er lidt ekstra stresset og har svært ved at falde ned. Her kan massagepistolen være en oplagt løsning til dig. Det er også godt for dine muskler efter en træning.

Psykisk tilstand

Det kan også være, at den hovedsagelig grund til, at du ikke kan slappe af, handler om, at du bare ikke kan slappe af psykisk. Måske føler du, at du burde lave alle mulige andre ting, eller du burde lige træne lidt ekstra. Sådanne tanker stresser blot din krop, og det stresser dig selv. Det kan dog være meget svært at skille sig af med sådanne tanker, fordi de for dig på det tidspunkt er virkelige, og nogle som du måske er enig med.

Her skal du øve dig på at give dig selv fuldstændig fri, fordi det handler måske om en dårlig samvittighed over, at du ikke laver alle de andre ting, som du også skal nå.

Et langt bad

Det kan virke meningsløst at sidde i badet i lang tid, men det kan faktisk have utrolig god effekt på, hvordan du har det efterfølgende. Det gælder især også, hvis du hele tiden giver dig selv dårlig samvittighed over at slappe af. Du vil måske opleve, at det er svært bare at lave ingenting, og du vil mærke en uro i din krop. Men jo mere du træner bare at være i øjeblikket og nyde at lave ingenting, jo nemmere bliver det.

Share.

About Author

Comments are closed.