Sådan kommer du i gang med et aktivt liv igen

0

Det kan være, at du i løbet af de sidste måneder, har givet dig selv lov til at holde lidt fri. Du har slappet mere af, og du har holdt dig lidt væk fra fitnesscenteret og løbeskoene. Du har bare haft brug for at holde fri, og det kan være, at der har været millioner af andre ting, som du har haft brug for at ordne og få et større overblik over. Derfor er det klart, at du ikke lige har prioriteret det aktive liv, når der har været ting i dit liv, der har krævet en større del af din opmærksomhed. Men nu er du klar til at vende tilbage igen. Det er dog bare lidt sværere at komme tilbage efter en pause, og du er ikke selv helt sikker på, hvad du skal gøre for at vende sikkert tilbage igen.

Ikke start for hårdt ud

Når du ikke har trænet hårdt og langt længe, så skal du ikke gå i gang med det i den første træning. Din krop skal vænne sig til det hele igen, så det er helt okay, hvis du starter ud med kortere og mindre intensive træning. Det er bedst for dine muskler. Du kan således også tage kompressions støvler i brug, når du kommer tilbage til den hårdere træning. Du tænker måske… hvad er det? Det er oppustelige støvler, der dækker meget af dit ben. Det støvler gør, er at de anvender komprimeret luft til at skabe et slags tryk på muskelvævet. Trykket starter allerførst nede ved fødderne, og så arbejder trykket sig op – læs mere om restitution her.

De er med til at reducere ømhed i fødderne, og det vil give en langt mere afslappende oplevelse. Det er faktisk sådan, at en 20 minutters behandling med sådanne støvler, er det samme som 48 timers passiv restitution.

Share.

About Author

Comments are closed.