Skab en balance

0

Et ordsprog siger ”Alt med måde”. Alting handler om at skabe en balance – en balance som dur for dig. Sundhed handler om at finde en sund balance mellem kost og motion.

Der skal være plads til, hvis en af dine kollegaer har medbragt torsdagskage. Det må du ikke forbyde dig selv, for alting med måde. Du kan spørge dine kollegaer, om de er friske på, at mødes en gang om ugen, hvor I går eller løber en tur. På den måde får I også set hinanden udenfor arbejdstiden og får derved nogle andre relationer til hinanden.

Find noget som gør dig glad

Hvornår har man en sund livstil, og hvad er en sund livsstil? Folk har forskellige holdninger til dette. Igen handler alting om at finde din egen personlige balance. Det gælder om at finde en motionsform, som gør dig glad. Du skal have lyst til det og nyde at dyrke motionsformen for at bevare lysten og motivationen.

Der findes mange forskellige former for motion, og det gælder om at være åben for at afprøve forskellige. Motion gør dig gladere, giver dig et endorfinkick, hvilket i sidste ende også smitter af på dine omgivelser.

Forkæl dig selv

Husk på, at en hverdagsaften godt kan være lig med forkælelse. At nyde en god bøf på restaurant på åboulevarden, eller en god restaurant i dit nærområde skal der være plads til. Lad vær med at snyde dig selv for lidt nydelse og forkælelse engang i mellem og nyd med god samvittighed f.eks. en saftig bøf med pomfritter eller kartofler, som du kan få på steakhouse århus eller lignende. Hvem ved, måske giver du den bare lidt ekstra gas med motionen dagen efter? Du kan eventuelt også gå en god lang tur med dem, du holder af. På den måde får du både motion, frisk luft og kvalitetstid med dem.

Share.

About Author

Comments are closed.