Slip for besværet med bilen

0

Vi kender det alle. De morgener hvor bilen ikke vil starte, hvor den ikke kører, som den plejer, eller hvor den laver nogle underlige lyde. Det er ofte noget, der betyder dyre ture ned til det lokale autoværksted, og det er noget, som de fleste virkelig græmmes ved. Sådan er det dog ikke altid, og du kan rent faktisk slippe for alt det, som der hedder garanti og service på din bil. Lyder det som en drøm? Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig for dig, hvis du vælger at indgå en leasing aftale på en bil.

Du slipper for hovedpinen i 3 år

I hele leasingperioden er det firmaet bag, der har ansvar for alt, hvad der hedder garanti og service, og derfor er det en stor hovedpine og eventuelt også udgift, som der bliver fjernet fra dine skuldre. Og selvom en bil som udgangspunkt kun har 2 års garanti, så vil du altid med en aftale om privatleasing få dækket alle de år, du leaser bilen. Derfor er der ofte en lavere udbetaling og dermed engangsydelse på en leasingbil end en bil, som du køber – og det kan betyde en betydelig besparelse for dig.

Tegn en god afleveringsforsikring

Du får dog ikke selve engangsydelsen igen, og derfor betragtes den som værende en del af selve leasingydelsen. En fordel er dog, at du kender alle dine udgifter gennem hele leasingperioden, og skulle der ske skader på bilen, som du har forvoldt den, vil du først skulle stå til ansvar for dem efter en endt periode. Derfor anbefales det for eksempel, at du tegner en god afleveringsforsikring, som det kaldes.

Og når du afleverer din bil, kan du frit vælge, om du vil skifte til et nyt køretøj eller måske betale det resterende beløb ud og på den måde købe den bil, som du indtil videre kun har haft mulighed for at lease.

Share.

About Author

Comments are closed.