Sund hverdag: Hold kroppen i gang ved hjælp af disse råd

0

Vi kommer ikke udenom, at bevægelse er essentielt for sundheden, og vi kommer heller ikke udenom, at det er fysisk krævende at holde sig i gang. Til gengæld er der masser af gode måder at få bevæget kroppen på i hverdagen, selvom det kan virke svært. Læs med, hvis du brug for et par gode idéer til, hvad du kan gøre.

Råd til bevægelse i hverdagen

  • Find de små huller i skemaet. De flestes hverdag er i forvejen fyldt op med studie, arbejde, familie eller fritidsaktiviteter, hvilket gør det svært at finde ekstra tid til bevæ Det er helt forståeligt, at du ikke lige sætter 3 timer af om dagen til motion, men prøv at være kreativ og find de små huller, som du normalt ikke rigtigt bruger. Måske skal du satse på et par gode øvelser, mens du venter på, at aftensmaden koger færdig eller på en lille løbetur, når du står op eller inden sengetid. Du kan sågar prøve at finde hullerne i dit arbejdsskema og få flere af kollegaerne med på idéen om at bevæge sig mere. Med andre ord har lidt også ret, og derfor gælder det om at finde de små huller i hverdagen, hvor du kan holde kroppen lidt i gang.
  • Find de sjove sportsgrene og motionsformer. At holde kroppen i gang og samtidigt have det sjovt er den helt perfekte kombination, så derfor er det værd at prøve forskellige typer sport og motion af – måske ender du med at finde noget, du elsker. Læs mere her for inspiration til nye former for sport og motion.
  • Find mål og delmål, som fortsat kan give dig blod på tanden og holde dig motiveret til at blive ved med at bevæge dig. Der er intet mere motiverende end at arbejde mod et fastlagt må Om du er lidt overvægtig, har dårlig kondi eller har andre udfordringer, som du gerne vil komme til livs, kommer du langt ved at sætte dig nogle klare målsætninger, så du helt tydeligt kan se, at du rykker dig. Du skal dog passe på, at du ikke sætter urealistiske mål, hvorfor det er vigtigt, at du deler dit mål op i mindre delmål, som du kan nå ét efter ét.
Share.

About Author

Comments are closed.