Tag din styrketræning til nye højder

0

Selvom man ikke har ambitioner om at blive bodybuilder, så er det alligevel en rar følelse, når man kan mærke, at kroppen bliver stærkere efter noget tid i fitnesscenteret. Det er en herlig progression at være en del af, når det går godt, men mange render ind i en mur på et eller andet tidspunkt, hvor man både vægt- og styrkemæssigt står stille.

Her kan det være en god idé at undersøge, hvordan man kan tage ens styrketræning til nye højder, således man igen kan bryste sig af en god progression i sin træning. Det er med til at holde motivationen oppe, når man kan mærke og se resultater, og dét er bare en vigtig del af en god gang styrketræning.

Giv dig selv et handicap i træningen

Når man gerne vil forsøge at tage skidtet videre i sin styrketræning, så kan det være oplagt at se på, hvordan man bedst kan give sig selv i handicap i træningen. Dette betyder naturligvis ikke, at man skal forsøge at blive skadet på den ene eller anden måde, men skal mere ses som en metode til at gøre træningen mere udfordrende på.

En måde at skabe et handicap for sig selv på, kan være ved at bruge remedier som f.eks. vægtbælter eller en god vægtvest, der tilføjer ekstra kilo til kroppen. Dette er med til at gøre træningen hårdere, ligesom man i mange tilfælde kan løfte mere, når man har mere vægt at bære rundt på. Vægten behøver ikke nødvendigvis at være stor for at gøre en forskel, og det er helt sikkert noget, man bør overveje, hvis styrketræningen skal give endnu mere, end den allerede gør.

Få råd og vejledning af en personlig træner

Hvis man ikke selv er så god til at finde forbedringspotentiale i den styrketræning, man laver, så kan det være en god idé at bruge lidt penge på en personlig træner. En personlig træner kender til en masse forskellige øvelser, der kan give et ekstra kick til træningen, og herudover kan de pege på nogle af de områder, hvor man kan forbedre sin træning og gøre den mere effektiv.

Det kan virke åndssvagt at købe tid hos en personlig træner, når man har trænet på egen hånd i mange år, men det kan være penge og tid, der er godt givet ud, når man gerne vil tage styrketræningen til nye højder. Den faglige viden kan man altid bruge, og når man igen kan mærke, at man rykker sig på formen, så giver det et fantastisk kick, der varer ved længe.

Share.

About Author

Comments are closed.