Tips: Sådan kommer du ind i træningen igen

0

Sommeren nærmer sig, og mange begynder målrettet at træne sig klar til badetøj og strandture. Om man starter træningen op for at blive sommerklar eller blot ønsker at komme lidt i form igen efter den lange vinter, så er det helt naturligt at ramme en mur. Det er hårdt at komme i gang. Her er to måder, hvorpå du kan holde motivationen kørende.

Få lindret muskelsmerterne så du ikke går i stå

Når man endelig har taget sig sammen til at komme i gang igen, giver man den bare hele armen. Den fælde falder mange i, og det ender ofte ud i overtræning, muskelsmerter og i værste tilfælde en skade. Det er vigtigt, at man starter stille op, så kroppen kan komme i gang igen og opbygge dens styrke og udholdenhed. Man kan dog ikke undgå træningsømhed, da det skal til, for at musklen kan genopbygge sig selv større og stærkere. Men fat mod! Ved at huske grunddig opvarmning og udstrækning i forbindelse med din træning, kan du minimere ømheden dagen efter.

Har du ondt alligevel, hvilket forventes i opstartsfasen, kan du lindre smerterne med en mini massagepistol. Brug den til at pleje dine muskler og slap af til den dejlige smertelindrende oplevelse. Massagepistolen fremskynder musklens restituering, så du hurtigere kan komme tilbage på træningsbænken igen. På den måde kommer du ikke ud af rutine og kan være konsistent med din træning. Det er sådan, man opnår resultater.

Motivér dig selv med nyt træningstøj

Det sværeste ved at komme i gang med træningen igen er nogle gange bare at komme ud ad døren. Forkæl dig selv med nyt og lækkert træningstøj, som du føler dig både tilpas og flot i. Tøjet øger din selvtillid og løfter humøret til dagens udfordring. Så er du godt klædt på til at komme i gang igen.

Share.

About Author

Comments are closed.