Tips til under træning i fitnesscenter

0

Vil du gerne tabe dig, og er begyndt i et fitnesscenter? Eller prøver du blot på at komme i form? Nogle har den der kæmpe gejst for træning, som der nogle gange skal til, men for andre er det virkelig svært at finde sig godt til rette nede i et fitnesscenter. De første par gange kan det virke meget grænseoverskridende, men efter et par gange går det hurtigt over. Det handler om ikke at tænke over hvad andre tænker. Du kan hurtigt komme til at tænke, at alle vil komme til at kigge på dig, men som regel koncentrerer alle folk sig om deres eget og har ikke tid til at kigge på lige netop dig.

Sørg for væske

Det giver for de fleste sig selv, at det er vigtigt med væske både før, under og efter træning. Hav altid en vandflaske med rundt. Du bliver mere tørstig end du tror. Det er også vigtigt at drikke inden, da du kan få det dårligt, hvis du presser dig selv uden at have fyldt kroppen med noget væske. Bestil kildevand online f.eks. og hav flasker stående i dit køleskab, som du altid lige kan tage med dig.

Gør det sjovere for dig selv med musik

Hvis du render rundt og træner alene, er det virkelig motiverende, hvis du hører musik samtidig. Det kan både gøre dig i bedre humør og sætte mere gang i dig, hvis du hører noget af din yndlingsmusik under træning.

Find en træningsmakker

Hvis du har svært ved at komme afsted til træning, så er det rigtig smart med en træningsmakker. Det motiverer virkelig, for du føler dig nærmest lidt tvunget på den gode måde til at sige ja til at træne, hvis din træningsmakker spørger dig. Desuden gør det også selve træningen sjovere og mindre grænseoverskridende.

Share.

About Author

Comments are closed.