Tjek op på udstyret: Er dit fodboldmål klar til sommerens mange kampe?

0

Der er VM i Rusland denne sommer, og den store verdensomspændende fodboldbegivenhed gør nok ikke lysten til at spille fodbold mindre hos ret mange. Men har du sikret dig, at dit fodboldmål i haven er klar til at blive taget i brug til sommerens kampe?

 

Når familien samles om sommeren, sker det ofte, at flere familiemedlemmer får lyst til at tage en god fodboldkamp. I nogle familier er to træklodser nok til at lave et mål, men andre tager kampene mere seriøst og har fodboldmål i haven.

 

Det giver selvsagt en bedre og mere realistisk mulighed for at skyde på mål, når familiekampen folder sig ud, men hvad nytter det at have et fedt fodboldmål, hvis nettet i målet ikke er klar til at blive brugt?

 

Har dit fodboldmål stået ude hele efteråret og vinteren, kan særligt nettet nemlig have taget skade af regn og slud. Derfor kan det være en god idé at teste, om nettet faktisk er i den stand, som det skal være. Desuden påvirkes mange fodboldnet også af solen, og samlet svækker det holdbarheden på de fleste normale net.

 

Er det ikke tilfældet, kan du risikere, at nettet ikke gør det, det skal. Når en af familiemedlemmerne skyder over mål, er det selvfølgelig en selvhenter, men når der scores, skal nettet i målet sørge for, at bolden ikke ryger langt væk.

 

Vil du gerne undgå, at dit fodboldnet ikke kan klare sommerens mange fodboldkampe, bør du derfor undersøge, om det er på tide at udskifte det gamle net med et nyt.

 

Fodboldnet fås i mange forskellige størrelser og kvalitet, så sørg for at finde et godt fodboldnet, som kan modstå vejr, vind og de hårdeste skud.

Share.

About Author

Comments are closed.